20
feb
Seneste opdatering: 21/2-18 kl. 1627
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Anders Vistisen, DF, solidarisk med den iranske befolkning

af Henrik M.Jensen

En udstilling af tegninger, der gør grin med det iranske regime, i Bryssel er blevet stoppet af EU parlamentet.

Fire EU-parlamentarikere, herunder Anders Vistisen, DF, ville i solidaritet med den iranske befolkning, vise nogle karikaturer, som gør grin med Mullah-regimet. Men efter tre ugers betænkning har formanden for EU’s kunstkomité, Catherine Bearder, afvist at vise udstillingen.

De fire parlamentsmedlemmer udtaler, at det er deprimerende, at Europaparlamentet censurerer den påtrængende debat om Irans manglende menneskerettigheder, og at denne afgørelse er angreb på ytringsfriheden.

Daniel Schwammentahl, direktør for Transatlantic Institute, som har medvirket til at skabe udstillingen, citerer George Orwell: “Hvis friheden betyder noget, er det retten til at sige det, som folk ikke vil høre.” “Det virker som om, nogle i Europa ikke vil høre om Irans forbrydelser mod menneskeheden. Endnu engang er samarbejdet med det iranske regime vigtigere end forsvar for de menneskelige rettigheder.”

ZU „KONTROVERS“- Diese Iran-Karikaturen hat die EU zensiert

BILD har nu et engelsk link


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.