20
feb
Seneste opdatering: 20/2-18 kl. 1644
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Når den forsvinder, bliver den erstattet med en anden.

Vold Modvold. Hvem starter? Hvem reagerer?

Af Lene Kattrup

De skyldige er først og fremmest vores politikere. Det bør alle huske.

Til sidst er det måske ikke længere så vigtigt. Og man vil ikke længere kunne huske (eller man vil fortrænge viden om) hvem, der startede. Ansvaret og skylden vil fortone sig. De fleste fredelige borgere ønsker blot, at volden stopper. Men et ønske er ikke nok…..

I forgårs den 18.2. skrev jeg om det makabre og opsigtsvækkende mord på en italiensk kvinde, Pamela på 18 år, begået i den italienske by Macerata af tre migranter fra Nigeria. Man fandt hendes lemlæstede krop, hvor genitalierne, halsen og hjertet manglede. Fra artiklen :

“What we have seen in the case of Pamela are the same methods the Nigerian mafia systematically employs in Nigeria and elsewhere,” Meluzzi (kriminolog, læge og psykiater) said. “It is a routine to cut victims into pieces and, in some cases, to eat parts of their bodies.”

Få dage efter dette lig blev fundet, var der så en ung mand fra byen Macerata, der skød mod nogle migranter. Politiet arbejder med en teori om, at det var en hævnakt og en reaktion på den første forbrydelse.

Jeg har flere gange skrevet om, at vi vil se flere af disse reaktive episoder, som bidrager til at gøre situationen endnu værre. Det kan starte og vedligeholde en voldsspiral. Vi vil se øget opsplittelse og områder med borgerkrigslignende tilstande i Europa.

Der er efter min mening ikke tvivl om, hvem der starter volden. Det kan vi se, når forstæderne i Paris igen og igen rammes af vold, og almindelige franskmænd ikke længere kan færdes her, når kvinder en del steder i Sverige ikke tør at gå alene på gaden om aftenen pga. risikoen for massevoldtægt, når jøder skal beskyttes mange steder og nogle danskere er utrygge ved at færdes i visse områder eller tage toget om natten osv.

I stigende grad vil borgerne reagere mod udlændingene med ringeagt og vold, fordi politikerne ikke beskytter dem.

Vi har allerede set en del af disse modreaktioner, som rammer migranter og flygtninge. Foruden det er primitivt og forkasteligt på enhver måde, når man reagerer voldeligt, vil det også ramme i flæng og herunder ramme uskyldige udlændinge.

De skyldige er først og fremmest vores politikere. Det bør alle borgere huske.

Det er dem, der – uanset de kan se de kæmpe problemer, det medfører for deres civilbefolkninger – fortsætter med at føre en forfejlet politik, der nedbryder freden og friheden i de europæiske lande. Politikerne rammes ikke meget selv, men det gør deres borgere – især de, der ikke er særligt velhavende.

EU, Angela Merkel og Lars Løkke Rasmussen samt hans VLAK- regering har ansvaret.

Vi må forlange, at de ændrer deres politik, så migranter og flygtninge i langt højere grad hjemsendes, foruden vi stopper helt med at modtage flere personer fra Mellemøsten og Nordafrika. Offentlige ydelser bør knyttes til statsborgerskabet. Og vi skal ikke længere acceptere, at politikerne løber fra deres ansvar ved at henvise til konventioner og deres internationale domstole samt hensyn til EU.

Italian Criminologist Says Ruthless Nigerian Mafia Is ‘Colonizing Italy’, NATO: Migranter og flygtninge er en trussel mod Europas sikkerhed, Mistænkt iklædt italiensk flag er anholdt for skud mod afrikanske immigranter.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.