22
feb
Seneste opdatering: 22/2-18 kl. 0830
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

(Da Uriasposten er online igen, er artiklen her sløjfet.)

Svensk valg: “Gode, sunde diskussioner på Facebook”

Man har lov at tvivle på, hvor gode og sunde de bliver. Alt tyder på en yderst hidsig valgkamp. I seneste You Gov står S og SD lige, ligesom SPD og AfD gør i Tyskland:

Facebook skärper åtgärderna för politisk annonsering under 2018. “Vår roll är att säkerställa att det goda överväger de krafter som kan äventyra de sunda diskussionerna”, säger Peter Münster, Facebooks kommunikationschef i Norden.

Som ett globalt företag är vi fast beslutna att motverka negativa influenser och säkerställa att vår plattform är en källa för goda demokratiska möjligheter. Det finns mycket att bygga på i det här avseendet, från den kraftfulla rollen sociala medier har i att ge folk en röst i den demokratiska processen till dess förmåga att leverera information i en skala utan motstycke, säger Peter Münster till Dagens Media.

– Vår roll är att säkerställa att det goda överväger de krafter som kan äventyra de sunda diskussionerna. Facebook samarbetar med svenska myndigheter inför valet


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.