23
feb
Seneste opdatering: 24/2-18 kl. 1717
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Tusinder mindes Prins Henrik ved Slotskirke: Ikke en eneste iført ‘muslimsk klædedragt eller tørklæde’. Billedet var det samme ved soldatermindesmærket på Kastellet i går, hvor jeg var forbi i det bragende solskin. Hundredeprocent indfødt dansk, og det var vanskeligt at se mere end en meter for sig for menneskemasserne.

“Invaderet af en armé af klienter”

Altid fremragende Asger Aamund foreslår alle at bakke op om socialdemokraternes nye fremmedpolitik. Den tog dem 35 år at udtænke, den burde være gennemtænkt. Radikale og venstrefløjen leder nervøst efter en grimasse, der kan passe. De har også set sig efterladt på historiens bagperron, hvor socialdemokraterne også var i fare for at befinde sig.Nogle i partiet kan godt læse fransk, hollandsk, tysk, engelsk og snart også svensk.

I kan meget vel komme til at stå ansigt til ansigt med det folk I har forrådt med våben i jeres hænder, og være dem vi ligesom Gunnar Dyrberg, ikke kan skyde nok af. Måske har I som en Uffe Østergaard stadig valget, I kan ikke vide jer sikre på det. Jeg anser som bekendt krig i Sverige som formentlig uundgåelig. De skyldige er ved at vende kappen, det spændende er, om de når det.

Det nuværende svenske politiske liv, og derefter danske og norske, anser jeg for lutter forpostfægtninger til den egentlige borgerkrig, vi har foræret vore børn. Jeg vil naturligvis intet hellere end at have uret, men problemet for os allesammen er, at jeg indtil idag har haft ret i tyve år.

“Et selvpåført attentat på dansk folkestyre”

Fra 1983 og til i dag har en generation af uvidende og ansvarsløse politikere set passivt til, mens Danmark er blevet invaderet af en armé af klienter fra hovedsagelig islamiske lande. Vi sidder nu med omkring 500.000 nye borgere, der som gruppe har lav beskæftigelse, og som i betydeligt omfang har forskanset sig i arabiske kulturfællesskaber med det formål at isolere sig fra den danske demokratiske retsstat, der dog skal sørge for offentlig forsørgelse af den fremmede klientbefolkning.

Dette selvpåførte attentat på dansk folkestyre, kultur og frisind ser vi gentaget overalt i Vesteuropa, der på få år har forvandlet sig til bistandskontor for migranter fra Afrika, Mellemøsten og Asien.

Ifølge Index Mundi føder afrikanske kvinder fra lande syd for Sahara (SAHEL-landene) fem-seks børn, som familien ikke kan forsørge uden bistand. Ifølge OECD koster ulandsbistanden de vestlige lande 150 milliarder USD om året. Det er dog kun en dråbe i havet i forhold til de beløb, migranterne selv overfører fra deres nye værtssamfund til deres oprindelseslande.

Alle demokratisk sindede og kulturbevidste danskere burde helhjertet slutte op om Mette Frederiksens forslag om en bilateral aftale om asylbehandling i nærområderne. Med Marcus Söder som ny ministerpræsident i Bayern, med Sebastian Kurz som regeringschef i Østrig og med Viktor Orban fortsat ved roret i Ungarn er der håb forude om en modernisering af migrantpolitikken. Og når Spanien kan få en effektiv migrantaftale med et nordafrikansk land, kan vi vel også.Asger Aamund: Alle danskere burde bakke op om Mette Frederiksens forslag.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.