25
feb
Seneste opdatering: 26/2-18 kl. 0004
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

CPAC 2018, talere. Hopkins bruger nogen tid pĂ„ sit besĂžg i Sverige for 10 mĂ„neder siden, og pĂ„ sit nylige besĂžg i Sydafrika. To lande der er i fĂŠrd med at komme ti at ligne hinanden mere end godt er. Jeg tĂŠnker pĂ„ det kommende svenske valg, og hvorfor det nok ikke bliver det jordskredsvalg, der er lagt i kakkelovnen til: 1) Den kommende lavkonjunktur er endnu ikke ankommet til september, og 2) Det store svenske middelklasse er endnu ikke vĂ„gnet tilstrĂŠkkeligt politisk. NĂ„r de to faktorer falder sammen, kommer det svenske jordskredsvalg.  –  Diana West er ogsĂ„ tilgĂŠngelig, Donald Trump, Ben Shapiro ,Mike Pence,  Laura Ingram og Nigel Farage.

Hvordan opleves en voldtĂŠgt i Sverige?

NÄr man tÊnker pÄ, at der anmeldes 19 dagligt, og at mÞrketallet er gange ti, er vi sÄ uvidende om den seksuelle krig pÄ Sveriges gader, som vi vel kan vÊre. Det er ingen tilfÊldighed, at ofrene for dette er totalt usynlige. Multikulturalisternes collateral damage skal ikke have ansigter offentligt. Her er endelig en beskrivelse, der levendegÞr virkeligheden: Johan och Agnieszka: VÄldtÀktsförsöket har förstört vÄrt liv:

Det har gÄtt över ett Är sedan Johan Widéns fÀstmö Agnieszka utsattes för ett brutalt vÄldtÀktsförsök av tvÄ unga, arabisktalande killar, en hÀndelse som uppmÀrksammades i media. Johan Widén och Agnieszka funderade lÀnge och vÀl innan de bestÀmde sig för att publicera vad som hade hÀnt. Inte bara hÀndelsen i sig, utan ocksÄ hur det Àr att vara anhörig samt konsekvenserna efterÄt, nÀr man fÄr vÀnta i nÀstan ett Är pÄ hjÀlp för att kunna bearbeta traumat. Det Àr fruktansvÀrd lÀsning, det som Johan och Agnieszka beskriver. I februari 2017 vÄldtogs Àven en 13-Ärig flicka i samma omrÄde. Det Àr samma signalement pÄ gÀrningsmannen som pÄ en av dem som överföll Agnieszka. Katarina Magasin.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.