25
feb
Seneste opdatering: 26/2-18 kl. 0004
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

CPAC 2018, talere. Hopkins bruger nogen tid på sit besøg i Sverige for 10 måneder siden, og på sit nylige besøg i Sydafrika. To lande der er i færd med at komme ti at ligne hinanden mere end godt er. Jeg tænker på det kommende svenske valg, og hvorfor det nok ikke bliver det jordskredsvalg, der er lagt i kakkelovnen til: 1) Den kommende lavkonjunktur er endnu ikke ankommet til september, og 2) Det store svenske middelklasse er endnu ikke vågnet tilstrækkeligt politisk. Når de to faktorer falder sammen, kommer det svenske jordskredsvalg.  –  Diana West er også tilgængelig, Donald Trump, Ben Shapiro ,Mike PenceLaura Ingram og Nigel Farage.

Hvordan opleves en voldtægt i Sverige?

Når man tænker på, at der anmeldes 19 dagligt, og at mørketallet er gange ti, er vi så uvidende om den seksuelle krig på Sveriges gader, som vi vel kan være. Det er ingen tilfældighed, at ofrene for dette er totalt usynlige. Multikulturalisternes collateral damage skal ikke have ansigter offentligt. Her er endelig en beskrivelse, der levendegør virkeligheden: Johan och Agnieszka: Våldtäktsförsöket har förstört vårt liv:

Det har gått över ett år sedan Johan Widéns fästmö Agnieszka utsattes för ett brutalt våldtäktsförsök av två unga, arabisktalande killar, en händelse som uppmärksammades i media. Johan Widén och Agnieszka funderade länge och väl innan de bestämde sig för att publicera vad som hade hänt. Inte bara händelsen i sig, utan också hur det är att vara anhörig samt konsekvenserna efteråt, när man får vänta i nästan ett år på hjälp för att kunna bearbeta traumat. Det är fruktansvärd läsning, det som Johan och Agnieszka beskriver. I februari 2017 våldtogs även en 13-årig flicka i samma område. Det är samma signalement på gärningsmannen som på en av dem som överföll Agnieszka. Katarina Magasin.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.