12
mar
Seneste opdatering: 12/3-18 kl. 1359
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Andrew Norfolk er The Times journalisten, der af sin redaktør fik fire år til at trænge til bunds i pakistanske mænds sex slaveri af engelske piger i Rotherham i 12-13 års alderen. Fordi det netop var The Times med dens prestige, lykkedes det at vende flere årtiers løgne om problemet. Han er tydeligt bevæget i denne tale, over det barbari mod børn, han oplevede.

Desværre – ikke så snart er én muslimsk katastrofe afdækket, før der er en ny og værre, denne gang i Telford nordvest for Birmingham. Forældrene til disse tusinder af børn er tvunget til at overveje, om deres politikere er idioter eller forbrydere. I det sidste tilfælde vil man hellere se dem i en retssal end for en folkedomstol, for det sidste ville helt afgjort slutte fatalt for dem.

The scale of the abuse uncovered in Telford – population 170,000 – is feared to be the most brutal and long-running of all.The Rotherham toll was put at 1,500 – but that was in a community of 260,000. Telford’s Tory MP Lucy Allan has demanded a public inquiry and said our ­findings were “extremely serious and shocking”.Britain’s ‘worst ever’ child grooming scandal exposed: Hundreds of young girls raped, beaten, sold for sex and some even killed.

Meet The ‘Right Wing’ Couple Banned From The UK


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.