22
mar
Seneste opdatering: 26/3-18 kl. 1649
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

This woman is a member of JUMA (Young, Muslim, Active), a Muslim activist group in Germany. She is saying that Muslims need not integrate into German society and adopt German values and mores. This is not surprising, since the Qur’an tells Muslims that they are the “best of people” (3:110), and that non-Muslims are “the most vile of created beings” (98:6)…. It will never happen. And that means that Germany, and the rest of Europe, is in for a future of civil strife, violence, and Sharia. Spencer.

Arnstberg: Sveriges sjÀlvmordspolitik

800.000 muslimer i Sverige i dag. En vÊkstprocent pÄ 4,1 giver en fordoblingstid pÄ 17 Är, hvis det fortsÊtter: 2035: 1,6 million, 2052: 3,2 million, 2069: 6,4 million, 2086: 12,8 millioner:

Det var dĂ„ det. I dag finns det upp emot 800.000 muslimer i Sverige och antalet vĂ€xer i rasande takt. Malmö har cirka 50 000 muslimer och 16 moskĂ©er, vilket förklarar att judar flyttar dĂ€rifrĂ„n. År 2010 uppskattades antalet aktivt religiösa muslimer i hela landet till cirka 110.000, men dĂ„ rĂ€knades endast muslimer som Ă€r medlemmar i organisationer och föreningar som tar emot statsbidrag.

En rimlig upp­skat­tning Ă€r, att i dag Ă€r ungefĂ€r en tredjedel aktivt troende och besöker ganska regelbundet nĂ„gon av landets bortĂ„t 200 moskĂ©er, de flesta sĂ„ kallade “kĂ€llarmoskĂ©er”. Islamic Center i Malmö har rĂ€knat ut att cirka tio procent av Sveriges muslimer Ă€r bokstavstroende vilket betyder att det finns cirka 80 000 muslimska fundamentalister bara i Sverige.

Kyösti Tarvainen, docent och systemanalytiker vid Aaltouniversitetet i Helsingfors, har gjort en prognos över den demografiska förÀndringen för bland annat Sverige fram till Är 2065.

Sveriges muslimska befolkning berÀknas Ärligen vÀxa med 4,1 procent, beroende dels pÄ ett högre födelsetal, dels pÄ ett Ärligt berÀknat inflöde av 34 000 muslimer. Enligt Tarvainens berÀkningar kommer Sverige Är 2065 att ha ungefÀr 25 procent muslimer.

Vill vi att den processen ska fortsÀtta, att som en cancer att Àta sig djupare in i samhÀllskroppen? Ska det landa i ett inbördeskrig? Dit Àr vi pÄ vÀg med den strategi för hanteringen av islam som politiker, kristna ledare, journalister och andra opinionsbildare anbefaller. De pÄstÄr att vi kan lösa konflikter med dialog och dÄ blir det bra för alla inblandade. De tror att bara vi Àr trevliga, tillmötesgÄende och ekonomiskt generösa mot muslimerna, sÄ kommer de att integreras. De kallar omöjliga integrationsprojekt för utmaningar. Med sina hÀnder formar de hjÀrtan. SjÀlv tar jag mig för pannan. Sveriges sjÀlvmordspolitik.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.