31
mar
Seneste opdatering: 2/4-18 kl. 0126
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“The British are furious, angry and they are scared”

Det er en stadig mere velgennemtÊnkt, velorienteret og velformuleret Tommy Robinson, som RT interviewer i dag. Politikere, medier og nu ogsÄ tech-firmaer, har gjort alt for at sabotere ham, og han bliver bare bedre og bedre. EuropÊiske politikere vil intet hellere end at symptomerne pÄ de politikerskabte problemer, gÄr vÊk, men jeg lover dem en ting: Det bliver vÊrre og vÊrre indtil det endelig nÄr deres egne dÞrtrin. De skal sige til sig selv, at nu haster det. Der synes kun at vÊre én mÄde at komme af med ham pÄ, og enhver har frygtet det samme for ham, som jeg.

Sverige afskaffer stadig sig selv

2017 beviljade Sverige 135 459 uppehÄllstillstÄnd. Mellan 2018 och 2021 ska Migverket behandla sammanlagt 440 000 ansökningar om uppehÄllstillstÄnd.

Som man ser, er det en vellykket myte, at Sverige skĂŠrer ned pĂ„ indvandringen. Som danskere og nordmĂŠnd sidder vi pĂ„ fĂžrste parket til et nationalt selvmord, der nĂŠppe lĂŠngere kan afvĂŠrges. ‘The point of no return’ var formentlig allerede omkring Ă„r 2000, ti Ă„r inden SD sad i Riksdagen, og femten Ă„r inden medierne slap lidt af deres censurgreb pĂ„ debatten. Svensson er i den grad taget pĂ„ sengen.

Har man en lille forsker i maven, er det vanvittigt, psykologisk interessant, sÄ sandt som ethvert selvmord fÞrst er en mental ting, fÞr det er fysisk. Fremtiden vil forske idet, som vi har gjort i Romerrigets undergang: Hvordan kunne et hÞjt udviklet, nogenlunde demokratisk I-land pludselig lÊgge sig til at dÞ pÄ én generation? Hvad bestod den dÞdslÊngsel i?

Var det en massepsykose som dem, sektledere har sat igang, eller blev bare sektlederne sindssyge og ville trĂŠkke de andre med sig i dĂžden som i en Hitlersk GötterdĂ€mmerung? Og vĂŠrre endnu – hvorfor er de suicidale Sverige og Tyskland eurokraternes yndlingssamfund? Da jeg startede for tyve Ă„r siden, kunne jeg have mine tvivl om det, jeg sĂ„. I dag tvivler jeg ikke ret meget pĂ„, at jeg er endnu En dĂždsdĂžmt kulturs klummeskriver, som Hitchens udtrykte det. Bare en generation svenske politikere har givet vanviddet ansigter.

Men selv hos os i Danmark, er der ikke den helt store forstĂ„else af, hvad der foregĂ„r lige foran vore Ăžjne. Der er intellektuelle, der ser det, og nu er der ogsĂ„ politikere som Mads Fuglede (V), men det er ikke just ‘talk of the town.’ Det vil det blive, kan jeg love. Naboerne vil blive ramt af Sverige, vĂŠrre end Israel idag rammes af Gaza. Gunnar Sandelin skriver i dag om den forfĂŠrdende, demografiske udvikling.

Fortsatt massinvandring och befolkningsförÀndring

HÀromdagen kom Ärets siffror frÄn Statistiska CentralbyrÄn med uppgifter om befolkningssammansÀttningen för 2017, baserade pÄ vÄr folkbokföring. DÄ varken systemmedia eller politiker berÀttar om vidden av Sveriges omvÀlvande demografiska förÀndring, har sedan flera Är denna blogg i samarbete med Affes Statistikblogg, presenterat mörklagda fakta.

Myten om att Sverige numera skulle föra en stramare asylpolitik och att vi ligger pÄ EU:s miniminivÄ har blivit en skröna. Det rör sig bara om en andhÀmtningspaus. JÀmför vi volymerna med vÄra grannlÀnder, talar fakta ett helt annat sprÄk. 2017 beviljade Sverige drygt 36 000 uppehÄllstillstÄnd till asylsökande, vilket Àr tre gÄnger sÄ mÄnga tillstÄnd som övriga nordiska lÀnder beviljade tillsammans. Grovt rÀknat beviljar, per nation, vÄra nordiska grannlÀnder bara runt en tiondel sÄ mÄnga asylansökningar som Sverige gör. Vad gÀller nya asylansökningar under förra Äret hade vi dubbelt sÄ mÄnga som övriga Norden tillsammans. Fortsatt massinvandring och befolkningsförÀndring se det hele.

Se ogsÄ

Skattekraften urholkas av lÄg tillvÀxt och hög invandring

“Sverige har tappat en andel av 4,4 procent skattebetalare pĂ„ 20 Ă„r! I en obeveklig lĂ„ngsam Ă„rlig takt hĂ„ller pengarna pĂ„ att ta slut. Inte undra pĂ„ att kvinnorna i vĂ„rden Ă€r utbrĂ€nda! Baumols dilemma finns. Ingen hög produktivitet eller tillvĂ€xt har slutit detta gap.

I det vÀrsta fallet, i slutet av nÀsta mandatperiod Àr 600.000 av urbefolkningen öppet arbetslösa och till det mÄnga invandrare, kanske 400.000. En miljon skattebetalare blir bidragstagare. Dessutom lÀr antalet beviljade uppehÄllstillstÄnd frÄn dÄ tills nu vara 2 miljoner. FolkhushÄllets försörjningsbörda blir stor och antalet skattebetalare, kvar i Sverige, nÀrmast orimligt fÄtaliga. Dagens Industri.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x