31
mar
Seneste opdatering: 2/4-18 kl. 0126
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“The British are furious, angry and they are scared”

Det er en stadig mere velgennemt√¶nkt, velorienteret og velformuleret Tommy Robinson, som RT interviewer i dag. Politikere, medier og nu ogs√• tech-firmaer, har gjort alt for at sabotere ham, og han bliver bare bedre og bedre. Europ√¶iske politikere vil intet hellere end at symptomerne p√• de politikerskabte problemer, g√•r v√¶k, men jeg lover dem en ting: Det bliver v√¶rre og v√¶rre indtil det endelig n√•r deres egne d√łrtrin. De skal sige til sig selv, at nu haster det. Der synes kun at v√¶re √©n m√•de at komme af med ham p√•, og enhver har frygtet det samme for ham, som jeg.

Sverige afskaffer stadig sig selv

2017 beviljade Sverige 135 459 uppehållstillstånd. Mellan 2018 och 2021 ska Migverket behandla sammanlagt 440 000 ansökningar om uppehållstillstånd.

Som man ser, er det en vellykket myte, at Sverige sk√¶rer ned p√• indvandringen. Som danskere og nordm√¶nd sidder vi p√• f√łrste parket til et nationalt selvmord, der n√¶ppe l√¶ngere kan afv√¶rges. ‘The point of no return’ var formentlig allerede omkring √•r 2000, ti √•r inden SD sad i Riksdagen, og femten √•r inden medierne slap lidt af deres censurgreb p√• debatten. Svensson er i den grad taget p√• sengen.

Har man en lille forsker i maven, er det vanvittigt, psykologisk interessant, s√• sandt som ethvert selvmord f√łrst er en mental ting, f√łr det er fysisk. Fremtiden vil forske idet, som vi har gjort i Romerrigets undergang: Hvordan kunne et h√łjt udviklet, nogenlunde demokratisk I-land pludselig l√¶gge sig til at d√ł p√• √©n generation? Hvad bestod den d√łdsl√¶ngsel i?

Var det en massepsykose som dem, sektledere har sat igang, eller blev bare sektlederne sindssyge og ville tr√¶kke de andre med sig i d√łden som i en Hitlersk G√∂tterd√§mmerung? Og v√¶rre endnu – hvorfor er de suicidale Sverige og Tyskland eurokraternes yndlingssamfund? Da jeg startede for tyve √•r siden, kunne jeg have mine tvivl om det, jeg s√•. I dag tvivler jeg ikke ret meget p√•, at jeg er endnu¬†En d√łdsd√łmt kulturs klummeskriver, som Hitchens udtrykte det. Bare en generation svenske politikere har givet vanviddet ansigter.

Men selv hos os i Danmark, er der ikke den helt store forst√•else af, hvad der foreg√•r lige foran vore √łjne. Der er intellektuelle, der ser det, og nu er der ogs√• politikere som Mads Fuglede (V), men det er ikke just ‘talk of the town.’ Det vil det blive, kan jeg love. Naboerne vil blive ramt af Sverige, v√¶rre end Israel idag rammes af Gaza. Gunnar Sandelin skriver i dag om den forf√¶rdende, demografiske udvikling.

Fortsatt massinvandring och befolkningsförändring

Häromdagen kom årets siffror från Statistiska Centralbyrån med uppgifter om befolkningssammansättningen för 2017, baserade på vår folkbokföring. Då varken systemmedia eller politiker berättar om vidden av Sveriges omvälvande demografiska förändring, har sedan flera år denna blogg i samarbete med Affes Statistikblogg, presenterat mörklagda fakta.

Myten om att Sverige numera skulle föra en stramare asylpolitik och att vi ligger på EU:s miniminivå har blivit en skröna. Det rör sig bara om en andhämtningspaus. Jämför vi volymerna med våra grannländer, talar fakta ett helt annat språk. 2017 beviljade Sverige drygt 36 000 uppehållstillstånd till asylsökande, vilket är tre gånger så många tillstånd som övriga nordiska länder beviljade tillsammans. Grovt räknat beviljar, per nation, våra nordiska grannländer bara runt en tiondel så många asylansökningar som Sverige gör. Vad gäller nya asylansökningar under förra året hade vi dubbelt så många som övriga Norden tillsammans. Fortsatt massinvandring och befolkningsförändring se det hele.

Se også

Skattekraften urholkas av låg tillväxt och hög invandring

“Sverige har tappat en andel av 4,4 procent skattebetalare p√• 20 √•r! I en obeveklig l√•ngsam √•rlig takt h√•ller pengarna p√• att ta slut. Inte undra p√• att kvinnorna i v√•rden √§r utbr√§nda! Baumols dilemma finns. Ingen h√∂g produktivitet eller tillv√§xt har slutit detta gap.

I det värsta fallet, i slutet av nästa mandatperiod är 600.000 av urbefolkningen öppet arbetslösa och till det många invandrare, kanske 400.000. En miljon skattebetalare blir bidragstagare. Dessutom lär antalet beviljade uppehållstillstånd från då tills nu vara 2 miljoner. Folkhushållets försörjningsbörda blir stor och antalet skattebetalare, kvar i Sverige, närmast orimligt fåtaliga. Dagens Industri.


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.