1
maj
Seneste opdatering: 1/5-18 kl. 0929
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danske og svenske medier: “Barnligt og idiotisk”

Israelerne har haft en efterretningskommando inde i Teheran-styrets hemmelige atomvåbenprograms arkiv. De har kopieret arkivet og kan nu sort på hvidt dokumentere, at mørkemændene har løjet groft, når de over for bl.a. den naive præsident Obama og hans naive udenrigsminister Kerry påstod, at konstruktion af atomvåben ville stride imod regimets “religiøse og etiske principper”. Watch: PM Netanyahu’s Exposes Iran’s Secret Nuclear Weapons Program.

DR ser naturligvis på afsløringerne fra Teherans synspunkt: Iran afviser israelske anklager: Latterligt og barnligt.Svenske har en sporadisk dækning, og de har talt med samme kilde som DR: Iran om anklagelserna: Barnsligt och idiotiskt. SR kalder det ‘såkaldte beviser.’ U.S.A. bekræfter dokumenternes autencitet.

Katie Hopkins: “Keep Trump in power, or …”

“I’d rather be grapped by the pussy, than have a pussy for president.”Nyd også Katie Hopkins Bitchiest Moments. Nogle gange tror, jeg, jeg kender de eneste fem kvinder i Danmark der ligner  Katie, så jeg må være en meget heldig mand. I Sverige er der vist to, dem kender jeg også. Jeg er nok også en ‘bitch.’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Bosse J Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Bosse J
Guest
Bosse J

@snaphanen
I så fall behöver väl alla andra länder också ha kärnvapen som livförsäkring.
Inklusive Iran och till och med Danmark, men det kanske ni redan har?

Bosse J
Guest
Bosse J

Lika trovärdigt som “beviset” med provröret innehållande Irakiska mjältbrandssporer (anthrax) som framfördes av Colin Powell i FN.
Hur det ligger till med Israel och kärnvapen kanske man kan fråga Mordechai Vanunu om.
Netanyahu kan knappast anses vara något sanningsvittne, snarare tvärtemot.