9
maj
Seneste opdatering: 10/5-18 kl. 1159
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Flytta utomlands. Detta skeppet har sjunkit.”

Som en kommentar til artiklen “Totalt kaos” vid inspektion pĂ„ Malmöskola”, skrev en fhv. skolelĂŠrer denne replik pĂ„ et debatforum, svenske myndigheder har lukket flere gange, som nu er ligger pĂ„ server i sikker afstand af Sverige og EU. Det gĂžr iĂžvrigt alle regimekritiske medier:

“Jobbade ett kort pass pĂ„ VĂ€rner RydĂ©nskolan i Malmö för ca 10 Ă„r sedan. Tror den Ă€r stĂ€ngd nu. PĂ„ ca 1200 elever fanns dĂ€r en svensk tror jag. Har aldrig beskĂ„dat ett större helvette. Skulle jobba i trĂ€slöjden, men alla verktyg (lĂ€s vapen) var inlĂ„sta och det handlade mest om att försöka ta reda pĂ„ att rĂ€tt elever var “nĂ€rvarande”, vilket inte heller det gick. Tacka fan för att jag skolade om mig och blev programmerare istĂ€llet, det var ett rejĂ€lt uppvaknande. Dessa mĂ€nniskor har inget i Sverige att göra och varje ytterligare generation kommer bara att bli Ă€nnu vĂ€rre. Efter att ha arbetat pĂ„ en sĂ„dan skola, samt kollat pĂ„ den demografiska utvecklingen stĂ„r det för mig helt klart att min generation inte kommer att fĂ„ ta del av nĂ„gon allmĂ€n pension. Spara era pengar, flytta utomlands. Detta skeppet har sjunkit.”Se video pĂ„ Besinningslös vandalism i Palmcranzskolan. (Se ogsĂ„ Bibliotekskaos i Olofström.)


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.