22
maj
Seneste opdatering: 22/5-18 kl. 2300
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Peter Eriksson har en lejlighed pĂ„ Södermalm, Sveriges ‘mindst mangfoldige bydel’

HyresgĂ€storeningen har udgivet et kort, de kalder MĂ„ngfald och segregation i Sverige. Der kan MiljĂžpartisten Peter Eriksson se, hvor han skal flytte hen, hvis han vil bo med 50 eller 80 procent udlĂŠndinge fra hele den 3 verden. Södermalm i Stockholm, hvor overklasse og journalister bor i stort tal, er den ‘mindst mangfoldige bydel’ i hele Sverige. Hvor mon stjernehykleren Peter Eriksson bor? Han har et hus i Kalix og – hĂžrer man i denne video – ‘en lĂ€genhet pĂ„ Söder’. Det mĂ„ vĂŠre denne i VĂ€stgötagrĂ€nd lige ved Medborgarplatsen. Medborger Eriksson skal nok bringe MiljĂžpartiet op over spĂŠrregrĂŠnsen.

1,400 Underage Dutch Girls Forced into Sex Slavery by Migrants

Dette pÄfÞrer typer som Peter Eriksson deres eget folk, og lader dem endda betale milliarder for det. Vil de slippe afsted med det? Ingen aner det, men hvis jeg var i deres sko, ville jeg ikke vÊre hundrede procent sikker pÄ det. Der er ingen beviser for, at dette forekommer i Sverige, men det virker helt utÊnkeligt, at det ikke skulle. I al fald har han pÄfÞrt Sverige en syndflod af mord og voldtÊgter.

“These men are mostly Moroccans, Turks, Caribbeans, and Roma. The lion’s share of them have a migrant background,” said Gideon van Aartsen from Watch Nederland, an initiative which coordinates with the nation’s police on efforts to fight child sexual exploitation (CSE).

He told the newspaper that selling sex with schoolgirls is a “lucrative trade” that can earn “up to 800 euros a day on a girl” for ‘loverboys’, most of whom are part of larger networks that are also involved in trafficking illegal drugs and weapons.

Annually around 1,400 Dutch minors fall victim to ‘loverboys’ — a term used in the country to refer to young men who lure underage teens into relationships then force them into the sex industry — according to police human trafficking experts Marijke van Overveld and Esmee Huijps. Netherlands: 1,400 Underage Dutch Girls Forced into Sex Slavery Each Year by ‘Migrant Background’ Males


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.