31
maj
Seneste opdatering: 31/5-18 kl. 2023
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sic semper tyrannis *

Video: IndfÞring i globalisering pÄ tyve sekunder

Og blodet flĂžd i ‘det nye Sverige’

Multikulturen var elitens nye legetÞj pÄ de bonede gulve i Bryssel og New York. PÄ papiret lignede det en god og smuk idé, men det var en skrivebordsidé, og er nu en eskalerende tragedie.

For verdens tired and huddled masses endte den i blodbade i fjerne byer ved Polarcirklen som Stockholm. Mellem en afrikaner og en egypter. Nu vÄgner en hel generation af oprindelige svenskere op til, at deres forÊldre har Þdelagt landet, de skulle arve. Den sandhed, de bÞr kende, er at de meget vel kan ende som kopterne i Egypten, landets egentlige befolkning, i slutningen af dette Ärhundrede.

‘Burkaforbud’: Endnu en dansk afledningsmanĂžvre

Danmark indfĂžrte ‘burkaforbud’ idag, endnu en af politikernes mange, impotente ‘lĂžsninger’, pĂ„ politikerskabte problemer, der ikke lader sig lĂžse. Danske politikere beskĂŠftigere sig med Ă©n ting, hvad angĂ„r multikulturen: At holde befolkningen hen med snak, indtil de har forladt politik, mens de stadig fĂžjer nye skader til den oprindelige skade, fordi de er for feje til at lade vĂŠre. Og det gĂ„r jo indtil videre meget godt.

NÄr det er sagt, gÄr jeg da ind for enhver idé, der generer islam. Jeg kan bare ikke se, hvorfor de skal vedtages som 100 seperate ubetydeligheder, sÄ Thulesen Dahl kan fejre dem med kage. Der er ikke noget at fejre, som Rune Selsing ganske brutalt skrev om DF forleden, men sÄ meget desto sandere.

Butiksindehaveren har ogsÄ en del 1 og en del 2.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
TrĂŠt
TrĂŠt
5 years ago

Det er en oplagt sag.
Negeren er hĂžjere pĂ„ offerrangstigen end Ægypteren, som derfor vil fĂ„ en dom for vold og selvtĂŠgt.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x