3
jun
Seneste opdatering: 4/6-18 kl. 1407
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EU truer nu alles ytringsfrihed online med copyrightlov – bortset fra internetgiganternes og de store, globale medieforetagender. Slut med Snaphanen, Uriasposten, Den Korte Avis og svensk alternativ presse. Det bliver en centralisering af (online) ytringer, vi kun kender fra Kina, Sovjet, DDR og Nazityskland. Men med langt mere avancerede metoder. “Have you got a license for that blog, mate?” Skriv til din EU Parlamentariker, mails er her. Det kan haste.

StÄr dette til troende, varsler det slutningen for mange Ärs blogning pÄ Snaphanen, hvis dette bliver til virkelighed den 28 juni.

Der er sket noget andet mĂŠrkeligt, nu vi er ved det makabre og ‘fishy’: I mange, mange Ă„r havde bloggen dagligt 5-7000 lĂŠsere i gennemsnit. Det lĂ„ stabilt i over et Ă„rti. NĂ„r Julia Caesar skrev, kunne der vĂŠre 20 op til 50.000. Den er nu nede pĂ„ en tredjedel – 2400, og det er sket ret brat inden for det sidste Ă„r. Det kan have naturlige forklaringer, men det kan ogsĂ„ ikke have. Det er for pĂ„faldende til ikke at lugte.

Jeg forsÞger at forske videre, jeg kender nogle ret teknisk kyndige folk. MÄske kommer da endda noget i dansk MSM. I international sammenhÊng er de, som den flue man klasker ud pÄ armen.

MĂžrket sĂŠnker sig midt i den gnistrende sommer

En anden observation: Jeg har 1000 Facebookvenner, og jeg fĂ„r sjĂŠldent over ti reaktioner pĂ„ en post, hvor andre med meget fĂŠrre ‘venner’, fĂ„ flere hundrede. Muligvis er man bare faldet af pĂ„ den og blevet dĂždkedelig, muligvis er der  algoritmer, Zuckerberg og Merkel inde over.

Fik vi tyve Ă„rs ytringsfrihed online?

Med artikel 13 og GDPR stiger presset pĂ„ menigmands ytrigsfrihed fra de store og mĂŠgtige. De store globalistiske medieforetagender vil overleve, underskoven af medier vil forsvinde, og dermed ytringsfriheden online – og demokratiet.

Det er en ildevarslende tid. MĂžrket sĂŠnker sig midt i den gnistrende sommer. Efter GPDR og Artikel 13 bliver alle dagens svenske katastrofenyheder  unĂŠgtelig noget petit-agtige. Jeg fĂ„r flashbacks til den censur, jeg som gammel avisskribent oplevede i Sverige inden internettet slog igennem. “Censur” skal tages helt bogstaveligt, og nu er den Fandeme her. (Se i forlĂŠngelse af denne post: EU Directive Spells Disaster for Internet Freedom.)

Gunnar Sandelin: Svenske kvinder ‘radikaliseres’

Langt om lĂŠnge vĂ„gner svenske kvinder op imod ĂždelĂŠggelsen af deres land og strĂžmmer til Sverigedemokraterna. Kvinder kan lide, at tingene fungerer, og de ser et land i oplĂžsning, som jeg har set i mange Ă„r. De sĂ„ det ikke komme, men nu ser de det ud af deres vinduer. Årtier for sent til noget som helst prĂŠventivt, men det kan blive den vigtigste faktor i et muligt svensk jordskredsvalg:

Personliga intryck kan ju avfĂ€rdas som ”anekdotisk bevisföring”, men stöd för missnöjet finns att hĂ€mta frĂ„n Sveriges största opinionsinstitut Sifo, som ser en tydlig ökning av kvinnliga socialdemokratiska vĂ€ljare som gĂ„r frĂ„n S till SD. ”I maj ser vi en ökad utströmning till Sverigedemokraterna bland kvinnor. Det innebĂ€r att sedan valet har nĂ€stan lika mĂ„nga kvinnor som mĂ€n lĂ€mnat S för SD”, rapporterar Sifo pĂ„ sin hemsida.

Enligt webbpanelen YouGov har andelen kvinnliga vÀljare som skulle rösta pÄ SD ökat med 3,5 procentenheter frÄn mÀtningen i april jÀmfört med den i maj.

Den svenske fremtidstro forsvinder

NÄgot avgörande hÀnder nÀr mÀnniskor, som tidigare i grunden betraktat samhÀllet med vÀlvilja och tilltro, pÄ kort tid upplever att livet omkring dem blir hotfullt och att ingen skyddar dem. Nordens största marknadsekonomiska tankesmedja Timbro visar i en fÀrsk undersökning att mellan 75 till 80 procent av svenska folket, Àven de mest högutbildade som brukar ha framtidstro, Àr mycket pessimistiska och upplever en försÀmrad trygghet i tillvaron som det största problemet. Kvinnorna Àr nÀstan lika negativa som mÀnnen.Gemensamt för mÄnga som hör av sig Àr just att de kÀnner sig otrygga, att deras livsutrymme krymper, att framtidstron försvinner, sÄvÀl för dem sjÀlva som för deras barn och barnbarn.

GÄSTSKRIBENT GUNNAR SANDELIN: RADIKALISERINGEN

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen: Art. 13: The EU is About to Destroy The Internet […]

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

hĂžre en rable…

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Rigtige venner holder til at gĂžre en rable, det har facebookvenner vist ikke meget med at gĂžre.
https://www.youtube.com/watch?v=r8pi6e5GLaQ

trackback

[…] er imidlertid et mere personligt vidnesbyrd i den anledning, som isĂŠr rammer mig.  Her oplyser Steen Raaschou, at det mĂ„nedlige antal besĂžgende pĂ„ snaphanen.dk over det sidste Ă„r er […]

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x