9
jun
Seneste opdatering: 10/6-18 kl. 0244
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Tyve tusind demonstrerer for Tommy Robinson i Whitehall

Der er et alternativt link pĂ„ Facebook, som mĂ„ske er lidt bedre kvalitet. Alle talere kan ses her. London: Massive Crowds Gather to Hear Geert Wilders Demand Tommy Robinson’s Release. Og DR versionen minder om der meget fĂ„ engelske: Uro i London: HĂžjreradikale i sammenstĂžd med politiet.

“NĂŠrmest revolutionĂŠr stemning i Sverige”

Norsk Sentio-mÄling gÞr SD til landets stÞrte parti med god margin. Sentio plejer at ligge tÊt op af valgresultaterne, men denne mÄling citeres udelukkende i alternative medier. Kun langt mere etablissementsvenlige, der mÄ anses for at vÊre doktorerede, citeres af MSM. Bag facaden mÄ der vÊre fuld panik i det svenske etablissement. Medierne afspejler det selvfÞlgelig ikke. Politologen Markus Johansson Oelandius skriver pÄ Facebook:

Vad som hÀnder runt om i landet just Àr helt unikt. Jag har aldrig upplevt nÄgot liknande. NÄgonsin. Det hÀr Àr det nÀrmaste revolution man kan komma i Sverige.

Alla man talar med sÀger samma sak. Alla.

Proppen har bokstavligen gÄtt ur. Ni vet precis vad jag menar. För det hÀr hÀnder samtidigt. Inte bara i era facebook-flöden. Inte bara i opinionsundersökningarna. Men Àven i den riktiga vÀrlden och utanför den egna kretsen.

Extra tydligt nÀr man talar med personer som i alla tider tillhört moderaternas ryggrad av kÀrnvÀljare.

Vi talar bland annat om pensionÀrer med hyggligt bra stÀllt. SÄvÀl svenskar som vÀlutbildade invandrare som kom pÄ 60-talet. Som byggt upp landet. Som inte behöver bry sig lÀngre vad arbetsgivaren eller grannen eller nÄgon annan för den delen tycker heller. Rakt pÄ sak Àr det vad man tycker och tÀnker. Ett ganska osvenskt sÀtt. Det har verkligen exploderat. Samma fenomen med utlandssvenskar. Jag har sjÀlv noterat det men Àven svenska vÀnner som bor utomlands sÀger samma sak att dom ocksÄ upplever nÀr dom pratar med andra. Men ocksÄ mÀnniskor runt om i Stockholms finare omrÄden.

Alla sÀger samma sak. Alla.

Vad vi talar om Àr en total kÀftsmÀll mot hela etablissemanget. Mot bÄde sossarna och M. Och de övriga smÄ partierna ska vi inte nÀmna vilka epitet folk anvÀnder. Och mot vad som hÀnder i landet.

Och det hÀr undgÄr inte lÀngre det elitistiska pk-etablissemanget. Som blundat och hÄllt för öronen och sÄ lÀnge gjort sig lustig nÀr man pÄpekat detta. Nu gÄr det upp för dom. Och ja dom Àr jÀvligt nervösa. Nu Àr det deras tur att vara de buttra och sura stackarna.

Helt Àrligt tror jag att smÀllen för M i valet blir betydligt djupare Àn opinionsundersökningarna fÄngat. Mycket djupare.

Det finns bara ett parti pÄ allas lÀppar nu. Ett och inget annat. Ett mot rubbet. Markus Johansson Oelandius

LĂŠg mĂŠrke til forskellen i tal for SD i hhv. Sentio og SBC (!) Der er noget  ‘fishy’ i gang her.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.