13
jun
Seneste opdatering: 13/6-18 kl. 1656
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

En forblĂžffet amerikansk turist overvĂŠrer en muslimsk magtdemonstration pĂ„ KĂžbenhavns RĂ„dhusplads. Passerede skrĂŠmmes, og det er Ă„benbart nĂždvendigt for at erkendelse skal indfinde sig. I Frankrig er offentlige bĂžnnemĂžder af let forstĂ„elige grunde forbudt, landet er i permanent undtagelsestilstand pĂ„ grund af islam. Lad  Danmark forbyde dette i en vis fart. At vente, er kun at fodre krokodillen, som Churchill sagde. Den bliver kun stĂžrre, stĂŠrkere og farligere. KĂžbenhavn: Muslimer kalder til bĂžn fra RĂ„dhuspladsen – ‘This is actually happening in Denmark’.(husk at sĂŠtte lyd pĂ„)

Muslim refugees should go to Muslim countries

if they want to keep their Sharia culture – Sharia has no place in the Western world.

En del af svaret pĂ„ Hopkins’ spĂžrgsmĂ„l, er naturligvis at muslimer er pĂ„budt af helligskrifterne at udvandre for at sprede islam (hijrah). Dette sker nu i stor stil med vores ignorante politikeres hjĂŠlp. De er om nogen islams nyttige idoter, og de er naturligvis livsfarlige for deres egne landsmĂŠnd.

Et andet svar pÄ hendes spÞrgsmÄl er, at islam er et socialt oplÞsningsmiddel. Den kan ikke skabe fungerende samfund, som kristendommen har kunnet i enestÄende grad. Islam er en herrefolksideologi, som sejler under bekvemmelighedsflag som religion. Derfor har den kunnet infiltrere vore lande sÄ dybt, Sverige og Frankrig sÄ meget, at man har lov at tvivle pÄ, de eksisterer som frie, vestlige nationer i Är 2100. Europa er med andre ord pÄ vej ud i religionskrige endnu engang, og de sidste der ser det, er Äbenbart europÊiske politikere.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.