13
jun
Seneste opdatering: 14/6-18 kl. 2335
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

EU er blevet en helt bevidst konfliktskaber. Dag seks inden EU’s computerfiltre

UKIP formand Gerard Batten i EU Parlamentet i dag. Dele af Europa er nu i oprĂžr over EU’s Ă„relange, bevidste politik med at holde Middelhavet Ă„bent for en invasion af Europa. EU er blevet en konfliktskaber i en grad, som er utĂ„lelig: ITALIAN PRIME MINISTER PREPARED TO CANCEL FRANCE VISIT AFTER MACRON DENOUNCED ITALY FOR REFUSING MIGRANTS, Italy summons French ambassador after France criticised Italy’s ‘irresponsible’ decision to turn away 629 migrants, as rescue ships continue voyage to Spain. EU toppen ser ikke nĂ„digt pĂ„ sine kritikere. Guy Verhofstadt: ‘Fifth Column’: EU Brexit Boss Demands Farage, Orban, Salvini Populists Be Shut Out.

Det danske folk mĂ„ nu forstĂ„, at de ikke kan bevare deres tusindĂ„rige nation, hvis de ikke melder sig ud af EU. Det har fra starten vĂŠret meningen, at EU skulle resultere i en superstat med fĂŠlles mĂžnt, skatter, socialpolitik, militĂŠr og bankvĂŠsen – alt. Politikerne har lĂžjet dem op i ansigtet i 46 Ă„r, og det er meningen, det skal vĂŠre for sent, nĂ„r de en dag opdager det.

Uden nationer ingen rivaler til EU’s magt

Der vil stadig vĂŠre noget der hedder ‘Danmark,’ monarkiet vil eksistere, men det vil vĂŠre en tom skal tĂžmt for alt det, vi forbinder med et dansk indhold. Det vil bestĂ„ af andre mennesker og andre kulturer. Det egentlige Danmark vil vĂŠre borte.

NĂ„r EU er sĂ„ forhippet pĂ„ at bringe millioner ind fra den 3 verden, er det naturligvis ikke fordi, vi mangler arbejdskraft eller fĂžder for fĂ„ bĂžrn. Europa er overbefolket i forvejen, og snart har vi automatiseret 20-30 procent af vores arbejdspladser bort. Vi kunne let vĂŠre 150 mio. fĂŠrre mennesker i EU. Det er heller ikke fordi millionerne – og til sidst milliarderne – er flygtninge, det er de ikke. Ikke i nogen konventions forstand. Men for EU og de helt store pengeinteresser er menneskemasserne alligevel nyttige:

Nationens oplĂžsning – Kaos og borgerkrig

De kan bruges til at oplĂžse nationerne, for den bedste mĂ„de at gĂžre det pĂ„, er at oplĂžse folkene. Uden folk, ingen national vilje, og uden nationer, ingen rivaler til EU’s magt. Del og hersk er, hvad det handler om. Dette er sĂ„ gennemskueligt, at man mĂ„ spĂžrge sig, hvad danske EU tilhĂŠngere overhovedet indser. Det er fuldstĂŠndigt ligegyldig hvilken dansk politiker, vi stemmer pĂ„, hvis det er en EU-tilhĂŠnger: Resultatet er det samme: Nedmontering af den danske nation gennem ikke mindst helt overflĂždig indvandring, og i sidste ende naturligvis kaos og borgerkrig.

I kan miste store dele af jeres ytringsfrihed online til EU pÄ onsdag

Om prÊcis en uge kan vi miste store dele af vores online-ytringsfrihed pÄ grund af EU. I virkeligheden burde jeg ikke have skrevet om andet end artikel 11 og 13, for alle andre emner blegner overfor dem. Store danske, svenske og norske blogs har ikke opdaget, at deres tid formentlig er ude.

I dag opdagede den store svenske DGS det, der ellers ikke er tabt bag en vogn. Seks dage inden afstemningen, men uden helt at have fattet rÊkkevidden: Protestera! Trykkefrihedsselskabet afholder mÞde pÄ Bornholm i overmorgen uden at berÞre den stÞrste ytringsfrihedstrussel siden internettets fremkomst. Den Korte Avis har heller ikke forstÄet det nok, til at skrive om det. Uriasposten heller ikke. Milo Yiannopoulos har fÞrst opdaget det i dag: Proposed EU Copyright Law Spells the Death of Memes. Det er altsammen forstÄeligt og forklarligt, men godt er det ikke.

“En av vĂ„r generations största politiska ödesfrĂ„gor”

Main stream mediernes tavshed om den forestÄende afstemning, er sÄ total, at det ikke kan vÊre et tilfÊlde. Der har vÊret en bagatelliserende artikel pÄ BBC, og der var en udmÊrket i GÞteborgs Posten, ellers tavshed. En av vÄr generations största politiska ödesfrÄgor. Det er som om, mennesker under konstant informationsbombardement, mister evnen til at skille det vigtigste fra alt det andet. Selve nyhedsstrÞmmen er blevet den perfekte camouflage for Trojanske Heste som artikel 11 og 13.

Jeg har intet set om det i dansk MSM. Det er Ă„benlyst meningen, at underskoven af blogs og nyhedsmedier skal rammes, inden de fatter, hvad der sker. Oven i kĂžbet er afstemningen lagt lige op til sommerferien, hvor folks opmĂŠrksomhed er maksimalt distraheret. Loven er dateret 2016, der havde vĂŠret to Ă„r til at debattere den, hvis det havde vĂŠret meningen. Det var det ikke, det ville jo have vĂŠret demokrati.

Et bagholdangreb pÄ ytringsfriheden designet til at kvÊle politisk dissens

Ikke sĂ„ mĂŠrkeligt, for det vil gavne de helt store, velhavende medieforetagender, der jo er fortalere for bestemte, globalisters interesser – f.eks. EU – mens smĂ„ medier bliver alvorligt stĂŠkkede eller mĂ„ lukke. Nyheder de store ikke selv leverer, risikerer jo nemt at vĂŠre ‘fake news,’ ikke sandt? Artiklerne 11 og 13 er designede til at kvĂŠle folkelig, politisk dissens. Jeg genposter derfor min seneste af fem artikler om emnet, for det gĂŠlder om at tale, inden man fĂ„r munden lukket:

EU’s artikel 13 – et hidtil uset censurredskab

EU lĂŠgger nu universel censur ud i entreprise

Computerfiltre skal overvĂ„ge “copyrightbrud, ekstremisme” eller “hatespeech.” Hvis EU havde haft dette redskab inden Brexit, var afstemningen aldrig endt som den gjorde. Sverigedemokraterna var aldrig kommet i Riksdagen, de italienske og Ăžstrigske valg var ikke endt, som de gjorde. EU Kommissionen er jo ikke dummere end alle andre, de ved godt, at information er magt, og de vil have magten over nettet tilbage.

Den 20.6 stemmer Parlamentet om loven. Om ti dage (!). Den danske regering har allerede godkendt artikel 13. Den svenske har naturligvis ogsÄ, for nu indkasserer Sverige et jordskredsvalg alene pÄ grund af frie ytringer online. Det skulle nÞdig gentage sig, mener den svenske regering.

De sidste tyve Ärs frie ytringer i Sverige har vÊret et tiltagende mareridt for dem. Jeg ved, hvordan det var i Sverige inden internet: Udelukkende hÞjtlÞnnede eftersnakkere. De vil kun elske at fÄ lukket munden pÄ sÄdan nogle som mig igen og komme tilbage til de gode gamle dage, hvor de bestemte hvad der skulle siges offentligt, og hvad Svensson havde godt af at vide.

Nu ved vi ikke hvordan de nye “upload filtre” vil fungere i praksis, men de har potentiale for den hidtil mest altomfattende censur, der ville have gjort Stalin, Ulbricht og Honecker grĂžnne af misundelse. Der findes ganske fĂ„ avisartikler om loven, men en hel del i fagtidsskrifter og pĂ„ You Tube. Berlingske, der ikke har levnet artikel 13 Ă©t kvĂŠk, fejrer dagen med en artikel om “falske nyheder,” der som enhver ved, blot betyder de nyheder den rĂžde, globalistiske magt mener er for nationale og borgerlige. Det vigtige er, hvordan EU nu skaffer sig et politisk censurredskab uden sidestykke under pĂ„skud af copyright-beskyttelse.

Et drĂŠberslag mod den demokratiske samtale

BBC har lige skrevet en mindre artikel om artikel 13. Jeg har endnu ikke set nogen dansk, hvilket er ejendommeligt, nĂ„r man tĂŠnker pĂ„ hvilken revolution vi i praksis stĂ„r lige foran. Ej heller store svenske, tyske og amerikanske blogs ser i Ăžjnene, at de kan vĂŠre historie om lidt over en uge. Blandt dem, der kender loven, synes rĂŠsonnementet at vĂŠre: “Ganske  vist anskaffer EU sig det mest perfekte censursystem, men de vil da ikke vĂŠre sĂ„ ondsindede, at bruge det.” Facit er, at europĂŠerne vĂ„gner den 21.6, og har ladet sig tage pĂ„ sengen.

“Skat pĂ„ hyperlinks?”  Mediekritik uden links?

Venner jeg har er enten ganske uvidende eller ubekymrede, og tror i ramme alvor deres blogs kan sejle under radaren. PrÞv at snyde en computer, der er sat til at ramme dig, og prÞv at forestille dig denne blog uden links og videoes, udelukkende med lange smÞrer af min egen opinion hver dag. Og mine egne fotos. Det frister mig ikke. Hvis jeg skal skrive langt, skal det ikke vÊre om politik og nationens bestÄen. Uriaspostens situation er om muligt endnu vÊrre. Den lever af citater og hyperlinks.

Snaphanen er dokumentation og detektivarbejde

Jeg har levet af min evne til at finde prÊgnante historier pÄ syv forskellige sprog, den seneste om det nÊrmest hemmeligholdte Marakesh mÞde. FÞr det, var det EUs lÞgn om sin superstat i 30 Är, intet af dette refereret i dansk MSM. Det er detektivarbejde, ikke eringdringsjournalistik. Den ser sÄdan ud.

Mediekritik uden links og citater efter ‘fair use’, Kim MĂžller? Er der sĂ„ en Uriaspost? For Ă©nmandsblogs er det vĂŠrst, der er naturlige grĂŠnser for hvor meget en person kan skrive selv hver dag. Jeg vil ryge ned pĂ„ at blogge en gang om mĂ„neden eller to.

Snaphanen og hundredetusinder af mindre sites og virksomheder som Sound Cloud og Vimeo andre kan ‘gĂ„ ud af business.’ Det bliver de links, de teksuddrag eller videoer, millioner af mennesker vil lĂŠgge pĂ„ Facebook og Twitter. Et drĂŠberslag mod den demokratiske samtale under dĂŠkke af beskyttelse af copyright. Mit gĂŠt er, at loven vil blive anvednt selektivt mod dem, der er magten sĂŠrligt modbydelige. Jeg hĂ„ber., de vil bruge den pĂ„ millioner af Facebook brugere, men sĂ„ dumme er de nĂŠppe.

Alt hvad du anbringer pÄ internettet skal nu filtreres af computere

Det gĂŠlder alt, sĂ„ Facebook og Twitterbruger skal nok vĂ„gne – nĂ„r det er for sent. BBC artiklen er sikkert forsĂŠtligt ganske smal i sit sigte: Copyright law could put end to net memes. I princippet bliver alt hvad du anbringer pĂ„ internettet filtreret af computere, der ogsĂ„ vil fjerne tekster og billeder, som EU til enhver tid mener, er “ekstremisme” eller “hatespeech.”

Aldrig fÞr har man kunnet mÄlrette censur sÄ prÊcist og individuelt, til dem magten ikke kan lide. Det er som udviklingen af den personlige medicin, blot til tankerne. SpÞrgsmÄlet er blot, om artikel 13 ikke er i strid med Grundlovens paragraf 77. SpÞrgsmÄlet er ogsÄ, om loven overhovedet lader sig administrere, og endelig: Om europÊerne overhovedet vil finde sig i den. Det ved vi ikke, fÞr de har opdaget hvad der er sket.

Du kan se mine tre tidligere poster om artikel 13 her, her og her. Her er fire nye videoer om emnet. Det er bedre at se deres korte indfÞring i emnet, end at lÊse loven, der er 34 siders kompliceret jura og IT teknik. Men hvis nogen har appetit, er den her pÄ mange sprog: DIRECTIVE OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL on copyright in the Digital Single Market.

EU Parliament to Wreck Internet with Copyright Law Reform Article 13 & 11

HĂžr parlament-medlemmer i fĂžrste video her

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Christian
5 years ago

Hey Steen, tjek denne video:

UNREAL! The most shocking moment EVER in German Parliament
https://www.youtube.com/watch?v=ohHuZRM1IlU

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x