22
jun
Seneste opdatering: 23/6-18 kl. 1341
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Endnu en tysk kvinde er myrdet af en indvandrer (marokkaner), en venligbo-kvinde. Hendes bror, Andreas Lösche, der er medlem af die Grünen, udtaler i suicidaleuropæisk ånd: “Min søster var aktiv i kampen mod højrefløjen og racismen. Jeg vil understrege, at den påståede forbryders nationalitet intet har at gøre med hans handling.” Dette ranke, storsindede menneske er 41 år gammelt, og sidder i byrådet i Bamberg. De vil have asyl, fordi de er brutale forbrydere – og nogle af dem får det.

Salvini: ‘Mass cleansing, street by street, quarter by quarter’

Hvis Italien vil repatriere 5-800.000, forestår der et gigantisk oprydningsarbejde, mens eftersom europæerne og demokratiet med masseindvandringen er blevet udsat for et kup af en lille klike politikere, er det selvfølgeligt, at kræve repatriering efter rimelige kriterier. Det kan blive ubehageligt, men de der kuppede os, er skyld i situationen.

Footage has re-emerged of Italy’s new interior minister calling for a “mass cleansing” of migrants from “entire parts” of the country.

Matteo Salvini’s comments are being shared on social media after he announced a “census” of the country’s Roma community, setting the stage for deportations of the ethnic group.

“We need a mass cleansing, street by street, piazza by piazza, neighbourhood by neighbourhood,” Mr Salvini, who is also Italy’s deputy prime minister, said in an interview last year. “We need to be tough because there are entire parts of our cities, entire parts of Italy, that are out of control.” Italy’s deputy PM Salvini called for ‘mass cleansing, street by street, quarter by quarter’, newly resurfaced footage reveals


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
TrætBrandmand Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Træt
Guest
Træt

Væmmeligsoen fik som fortjent

Brandmand
Guest
Brandmand

Rigtig meget går i vor retning for tiden. Jeg er overrasket, hvor mange år vi har måttet vente. Løgnmedierne har gjort deres arbejde godt, men globalismen har lidt alvorlige nederlag siden 2016 – globalismens nederlag, vore sejre. Det giver fornyet kampgejst og dybfølt glæde!