23
jun
Seneste opdatering: 23/6-18 kl. 1418
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

James Corden heads to Liverpool for a special day with Paul McCartney spent exploring the city of Paul’s youth, visiting his childhood home where he wrote music with John Lennon, performing songs in a local pub and of course driving around singing a few of Paul’s biggest hits.

I går var det midsommer i Sverige, i dag er det Sankt Hans i Danmark, og i morgen er det Folkefest, hvor jeg  livesender i al fald Uhrskov og Hedegaards taler på min Facebook. Hold øje i morgen eftermiddag. Så jeg tænkte I skulle have en lille film at varme jer på i ventetiden. Den varmede mig. Jeg har også sendt den til min ven, der gik i klasse med John Lennon, men som jeg ikke kan formå til at udtale sig offentligt om det. Jeg tigger ham, hver gang jeg møder ham.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.