21
jul
Seneste opdatering: 21/7-18 kl. 1947
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

EU havde med sine umĂ„delige resourcer, ikke nogen fungerende analyse af begyndelsen af folkevandringen over Middelhavet. De kunne blot have lĂŠst FN’s demografiske prognoser, det er gratis. Det kan, som Merkel siger, blive begyndelsen til enden for EU, og jeg vil tilfĂžje: Det mĂ„ man sandelig hĂ„be.

Asger Aamund siger i dag om EU’s menneskeimport: »Danmark ikke har brug for en »syndflod af gedehyrder. Myten om, at de alle sammen er atomfysikere og hjertekirurger, holder jo ikke,« siger han og fortsĂŠtter:

»De fleste af dem er meget dÄrligt uddannet, kan ikke engang fÄ et almindeligt job og forventer, at det er en menneskeret, at de kan komme herop og leve af overfÞrselsindkomster, sÄ lÊnge det kan lade sig gÞre. Det ser vi resultatet af.«

»Det er jo livslang forsÞrgelse for mange af dem, og det er en skrue uden ende. Man bliver nÞdt til at se det som en film og ikke bare et Þjebliksbillede, for der kommer flere og flere,« siger Asger Aamund. Nu er syrere den stÞrste gruppe ledige udlÊndinge: »Myten om, at de alle sammen er atomfysikere og hjernekirurger, holder jo ikke«

Predicts european civil war as governments are losing control

A leading member of the Belgian right-wing party, Filip Dewinter  of Vlaams Belang, said we could be close to a civil war in Europe. “Lynching, violence and vandalism, the urban guerrilla is portentous,” Filip Dewinter writes on Twitter.

“I think the tensions will only increase,” Dewinter tells Belgian news outlet Sceptr. “What we see is a sort of ethnic underside of society, people who aren’t raised well and who know nothing else other than rioting, violence and vandalism. “We have reached a pre-revolutionary condition in which people separate themselves from society into gangs motivated by radical Islam,” Dewinter says.”

“This form of violence can lead to a civil war if governments lose control and white people revolt.” He adds: “This situation is closer than we think, it could erupt really quickly and large cities will be the battlefields.” Belgian political leader predicts European civil war is near, as governments are losing control.

Filip Dewinter (midten) i EU Parlamentet 2012. Til hÞjre Armando Manocchia, en ven af Oriana Fallaci. I baggrunden skimter man Ned May (Gates of Vienna) og Sabatina James.  © Snaphanen.dk (klik f. helskÊrm)

Se ogsÄ:

Bianca Muratagic: DÀrför Àr Sverige i ett lÄgintensivt inbördeskrig

“LĂ„gintensivt inbördeskrig Ă€r nĂ€r du ser mannen som vĂ„ldtog dig eller mördade nĂ„gon i din familj promenera pĂ„ andra sidan gatan utan att nĂ„gon kan göra nĂ„got Ă„t saken.” Det talas om Sverigebilden och man mĂ€rker ord i oĂ€ndliga krönikor och betraktelser över vĂ„r samtid. Och medan priviligierade journalister trĂ€ter över bokstĂ€ver, skjuts det med automatvapen i drive-by-skjutningar, bilar brinner och kvinnor vĂ„ldtas. Sverige Ă€r ett land som idag prĂ€glas av otrygghet och oro, oavsett hur bra ekonomin Ă€n gĂ„r enligt internationella mĂ€tningar och statistik. HĂ€r förklarar Katerina Magasins Bianca Muratagic, som en gĂ„ng sjĂ€lv flydde inbördeskriget i forna Jugoslavien, vad ett lĂ„gintensivt inbördeskrig Ă€r, och varför Sverige redan befinner sig i det.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.