17
aug
Seneste opdatering: 19/8-18 kl. 2041
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I Danmark har vi en type, der kan minde om Canadas virkarierende dramalÊrer: Alternativet vil give udlÊndinge stemmeret til Folketinget. At folk som ElbÊk og Trudeau kan opnÄ valg i befolkninger, der formodes at kunne lÊse og skrive, siger os noget interessant og temmelig pinligt om demokratiet, som vi helst vil ignorere.

Vor tids barbarer er revolutionĂŠre, bĂžssoide luftpersoner, der er cand. nicht viel i ingenting. Demokratiets farligste fjende er utvivlsomt demokratiet selv. En stor del af dets ‘samfundsbyggere’ kan rive ned, men ikke bygge op.

“Hela skiten har ju för fan förfallit totalt”

Jeg saksede denne Þjebliksbeskrivelse pÄ et svensk debatforum, der er ordet endnu helt frit fordi serveren ligger udenfor Sverige/EU. Den er skrevet i gÄr. Hvis disse svenskeres eneste protest over ÞdelÊggelsen af deres land bliver at stemme SD, skal det vist prise sig meget, meget heldigt:

Denna förÀndring pÄ bara 10-15 Är, hur ska det se ut om ytterligare 10- 20 Är?

Jag vet egentligen inte vad jag vill frÄga med trÄden, men mÄste bara vÀdra lite kÀnner jag.

Jag kommer frÄn en ort lÄngt norrut, under min uppvÀxt, fram till 12-15 Ärs Älder, var det hur lugnt som helst. Jag kan minnas att det var mÄnga barn ute och lekte pÄ sommarkvÀllarna, vÀldigt stark trygghet och alla kÀnde alla i denna ort. Gemenskapen var stark, i orten planerade man gemensamma tillstÀllningar och sÀtt för att förbÀttra allt för ortens invÄnare. Folk lÄste knappt dörren nÀr dom gick hemifrÄn, cykeln lÀmnade man ute lite var som helst utan att bry sig, ingen tog nÄt ÀndÄ, möjligtvis ett gÀng 13Äringar som ville vara lite extra busiga men efter ett par rejÀla ord av farsan sÄ var det lugnt igen.

VÄldtÀkt hade man aldrig knappt ens hört talats om

Stark respekt för Ă€ldre, man kĂ€ftade aldrig emot “gamla gubbar” som sa till en utan deras ord var i princip lag, för dom var Ă€ldre och mer erfarna. VĂ„ldtĂ€kt hade man aldrig knappt ens hört talats om, Ă€nnu mindre gruppvĂ„ldtĂ€kt, mord i orten, skjutningar etc.

GruppvÄldtÀkt, ett antal vÄldtÀkter, misshandlar

Spola fram 10-15 Är senare och hela skiten har ju för fan förfallit totalt. Ute ser man till 90% somaliska/arabiska smÄ barn som Àr ute och leker, dom fullkomligt dominerar lekplatserna, svenska barnen hÄller sig inne. InvandrargÀng stryker omkring i grupp om 5 pÄ sena kvÀllar och nÀtter, knark, punderier, lortiga BMW som stÄr lite överallt dÄ araberna tydligen tycker detta Àr en lyxbil. Skumma smÄ drogaffÀrer som pÄgÄr överallt, samhörigheten mellan vita svenskar har minskat avsevÀrt, nÄgon respekt för Àldre finns inte över huvud taget, smÄ negerungar pÄ 10 Är som moppsar sig mot Àldre lite hÀr som var. GruppvÄldtÀkt har vi varit med om, ett antal vÄldtÀkter, misshandlar, sönderslagna rutor i vÄra butiker lite titt som tÀtt bara för sakens skull.

Folk lÄser sig inne, dörren lÄser man konstant sÄ fort man lÀmnar hemmet bara för att gÄ ivÀg med löven man krattat ihop, cykeln lÀmnar man inte mer Àn 30sek olÄst.

Jag menar det verkligen, nÀstan ALLA som rör sig ute Àr för fan mörkhyade, somalier, araber, skumma jÀvla gÀng som inte ens kan sprÄket.

Hur i helvetes jÀvlar har  vÄra kÀra politiker tÀnkt?

Vad i hela helvetes jÀvlar hur fan ska detta kunna bli bra hade vÄra kÀra politiker tÀnkt? Ska dessa mÀnniskor alltsÄ bli renodlade svennebanan som jobbar pÄ posten och betalar skatt, kör volvo och har villa och 2 hundar, spelar bingolotto och kÀkar surströmming?

Det Ă€r för fan ett helt annat folkslag, helt annan kultur, helt annat sprĂ„k, helt annat sĂ€tt att vara pĂ„, helt andra gener, helt andra seder, helt annan jĂ€vla MUSIKSMAK, ALLT ÄR ANNORLUNDA.

Och inte bara det, kvinnorna verkar fisa ur sig fan 8 barn per familj ocksÄ, minimum.

Svenskor Àr mer miserabla Àn nÄgonsin

En sak jag dock lagt mĂ€rke till Ă€r att deras kvinnor Ă€r ofta vĂ€ldigt glada, trevliga, ler och ser lyckliga ut, Ă€ven fast de med största sannolikhet lever i en “Patriarkal familj”, ni vet, en sĂ„dan som svenskor avskyr, samtidigt som svenskor Ă€r mer miserabla Ă€n nĂ„gonsin. Ofta snygga unga tjejer pĂ„ 18 som Ă€r ihop med nĂ„n 35Ă„rig halvskallig arab och lĂ„ter honom göra henne gravid konstant sĂ„ hon fiser ut nya ungar.

Samtidigt gĂ„r svennebanan tjejerna och ska bli 33 och “göra karriĂ€r” innan dom ens funderar pĂ„ att skaffa barn, och nĂ€r dom vĂ€l hittar en partner har dom redan legat med 50 personer sĂ„ deras förmĂ„ga att kĂ€nslomĂ€ssigt bonda med en enda kille Ă€r jĂ€vligt mycket förstörd, ofta, tyvĂ€rr. Detta verkar resulterar i att man splittrar familjen efter c-a 3-5 Ă„r och sedan fĂ„r barnen en lĂ„tsaspappa, eller tvĂ„, eller tre, eller femton.

Med andra ord: Orten har fan rasat samman helt, negrer och blattar överallt, fullproppat med invandrarungar som dominerar lekplatsen och fotbollsplanerna, skolan, allt. Svenska ungarna vÀxer upp i krossade singelfamiljer dÀr mamman ofta bara fött 1 eller pÄ sin höjd 2 ungar.

Är Sverige sĂ„ som vi minns det, dött för alltid?

Svensken blir svagare och svagare, blattarna blir fler och fler, starkare och har en mycket mer sammanhÄllen kultur dÀr man har en extrem kontroll pÄ kvinnan, lÄter henne inte gÄ ut pÄ kvÀllarna, sÀtter sjal pÄ henne sÄ att andra mÀn ej ska kolla pÄ hennes kropp, gör sÄ att hon sÀtter igÄng och reproducera sÄ fort hon blir vuxen och skapar fler och fler ungar och större och större familjer.

Denna förÀndring, pÄ bara 10-15 Är, hur ska det se ut om ytterligare 10? 20?

Vad tror ni? Vad kommer hÀnda, Àr Sverige sÄ som vi minns det, dött för alltid?


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.