20
aug
Seneste opdatering: 21/8-18 kl. 1628
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Who voted for importing the third world?”

Molyneux taler om den ukontrollerede kriminalitet i London. I Sverige er der ingen politiker med respekt for sig selv, som ikke lover X antal flere poliser. Men det er ikke antallet af dem, som er problemet. Det er det enorme indtag af mennesker fra aggressive, voldelige, lav-IQ og lavtillidskulturer.

Ingen øgning af politistyrken kan kompensere for det. 10. 000 flere vil kun forbedre situationen mĂĄdeligt. Kriminaliteten vil stadig vokse retsvæsnet over hovedet, og iøvrigt er svenske fængsler  allerede kronisk overbelagte trods den lave opklaringsprocent, hvis de kriminelle endelig skulle blive dømt. Det tillidssamfund, der er ødelagt, vil vedblive at være ødelagt, alt andet er øregas i valgtider. (Hvis man opponerer imod udtrykket ‘lav-IQ-kultur, er lejligheden der til at høre Stefan Molyneux on Race and IQ ogsĂĄ.)

Journalistikkens valghælp til de rød-grønne

De der følger et bredere udsnit af svenske medier, har nok lagt mærke til, at de alle pludselig taler mere om ‘klimaforandringerne’, end de plejer. De har nemlig fastslĂĄet – stik imod DR TV Avisens meteorolog og mange andre – at den varme, tørre sommer og skovbrandene er et resultat af menneskelig pĂĄvirkning af klimaet.

Statscharlataneri i teaterdemokratiet

Alle medier er propfulde af det, sĂĄdan lige pludselig. Har de fundet deres sidste, desperate Columbusæg inden jordskredsvalget, som Syvpartiet vil sørge for ikke ændrer noget grundlæggende? I det, som jeg har vist, det har været meningen med svenske valg i 80 ĂĄr, at de skulle cementere status quo. Magstskifte er højst utilsigtet, hvis det en dag skulle forekomme som resultat af et ‘valg’ i teaterdemokratiet.

IgĂĄr havde SVT Agenda endda et særprogram om ‘klimaforandringerne.’ Og folk tror jo pĂĄ det. Miljøpartiet er allerede over spærregrænsen, og SD er faldet nogle procent, da de forholder sig til rigtig videnskab om emnet. Læg mærke til det i de kommende uger, det er svensk journalistisk sidste desperate chance for at hjælpe de rød-grønne, der sĂĄ gerne vil diskutere noget andet end det SD vil.

Jeg kalder det ‘statscharlataneri.’ Svenskerne mener dog stadig, indvandring er valgets vigtigste spørgsmĂĄl, men kun 25 procent af alle svenskere til stemme imod det.

“Efter en sommar med extrema temperaturer, torka och bränder klättrar klimatfrĂĄgan bland väljarnas viktigaste frĂĄgor. I ett specialavsnitt i kväll hĂĄller Agenda en stor klimatdebatt med representanter frĂĄn landets största partier. Agenda Special om klimatet.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.