21
aug
Seneste opdatering: 21/8-18 kl. 1407
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Chang Frick har vĂŠret i Polen og interviewet parlamentmedlemmet  Dominik TarczyƄski. Se de to videoer pĂ„ linket og interviewet fra Channel 4 igĂ„r, hvor han ondulerer Cathy Newman, der var sĂ„ uheldig at mĂžde Jordan Petersson tidligere pĂ„ Ă„ret: Dominik Tarczynski: ‘It’s not about refugees, it’s about illegal immigrants’.

”Det skrĂ€mmer mig att ett sĂ„ starkt land som Sverige förlorar makten över vad som sker i det egna territoriet”, sĂ€ger Dominik TarczyƄski frĂ„n det polska regeringspartiet Lag och RĂ€ttvisa. Morfar Ă€r den stora förebilden i kampen mot kommunister och andra fiender. Europa Ă€r pĂ„ vĂ€g att gĂ„ under till följd av invandringen och han Ă€r stolt över att Polen inte tar emot en enda muslimsk invandrare frĂ„n Mellanöstern. Till svenska folket har han ett tydligt budskap: Byt regering. Det Ă€r ett civilisationernas krig, sĂ€ger mannen som ser sig som en modern korsfarare. Den polska parlamentarikern

Svenske skolebrande ‘slĂ„r verdensrekord’

PÄ to Är er de svenske, pÄsatte skolebrande Þget med 47 procent

Under tvĂ„ Ă„r har de avsiktliga skolbrĂ€nderna ökat med 47 procent – frĂ„n 292 fall Ă„r 2015 till 429 fall Ă„r 2017. Det innebĂ€r att 64 procent av fjolĂ„rets 667 skolbrĂ€nder var anlagda. “Enligt de uppgifter vi fĂ„tt har Sverige den största andelen anlagda skolbrĂ€nder i vĂ€rlden, “sĂ€ger Anders Bergqvist till TT.

Sifforna Ă€r orovĂ€ckande, det Ă€r bara en tidsfrĂ„ga innan det sker en dödsbrand. TyvĂ€rr verkar det hĂ€r i allt större utstrĂ€ckning betraktas som normalt. Om vi hade över 400 fall av anlagda brĂ€nder pĂ„ svenska arbetsplatser skulle man genast ha tagit tag i problemet och börjat utreda vad det berodde pĂ„, sĂ€ger Anders Bergqvist, generalsekreterare pĂ„ Brandskyddsföreningen, i ett pressmeddelande. Sverige slĂ„r nytt vĂ€rldsrekord – i antalet anlagda skolbrĂ€nder,

Brandskyddsföreningen: Kraftig ökning av antalet anlagda skolbrĂ€nder.IfĂžlge Sveriges Radio er  Ă„rsagen ukendt, men men ‘sociale faktorer kan ligge bag.’ Ökat antal skolbrĂ€nder – rekordnivĂ„er. DrĂžm videre, I der ikke vil se et land i oplĂžsning!


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.