21
aug
Seneste opdatering: 22/8-18 kl. 1237
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

SÄ fandt Vilks  pÄ noget andet. Han lod sig fotografere foran den tomme plads, hvor det skulle have hÊngt.

Alla riksdagspartier fick lov att stÀlla ut bilder pÄ Fotografiska museet över deras vision för ett framtida Sverige. Alla förutom Sverigedemokraterna, som nekades att visa ett fotografi pÄ konstnÀren Lars Vilks rondellhund. DÄ kuppade SD och Vilks utstÀllningen pÄ plats genom att Vilks hÄller upp sin omtalade rondellhund framför de svarta ytorna dÀr SD-bilderna skulle hÀnga. Fotografiska backar efter fotoutmaning mot SD: DÄ kuppar SD utstÀllningen.

Lidt senere havde Expressen historien. Fiffige som journalister er, mistĂŠnker intervieweren, at Vilks er Sverigedemokrat. Kender man lidt til ham, varer man sig klogeligt for at placere ham politisk:


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.