25
aug
Seneste opdatering: 25/8-18 kl. 2218
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“BerĂ€ttelsen om den bruna ondskan som största hot i vĂ„r nutid mĂ„ste hĂ„llas vid liv”

Nordiska motstĂ„ndsrörelsen er skam rigtige nazister, der markerer Hitlers fĂždselsdag, hader ‘dekadent kunst’ og jĂžder, altsĂ„ ret eksotisk for en nordmand eller en dansker. Men, men, der er cirka 400 af dem inklusive en kĂždrand af supporters, sĂ„ hvor farlige skal vi tro de er i et Sverige, der samler pĂ„ tusindvis af benhĂ„rde jihadister?

Medierne er propfulde af deres demonstration i dag, og politikerne flokkes for at fyre salvelsesfulde floskler af i TV af typen Alice Bah Kunhke og Annie Lööf. SĂ„ NMR er jo pĂ„ en mĂ„de vigtige – for medierne og politikerne, de ville savne dem, hvis de forsvandt, og det er jo ogsĂ„ meningen at fordĂžmmelsen af dem skal smitte af pĂ„ Sverigedemokraterne. Det hele er et velĂžvet teater, hvor hver spiller samme roller Ă„r for Ă„r, Ă„rti efter Ă„rti. Har jeg ret, at interviewer Willgert har svĂŠrt ved at undertrykke et lille smil?

Gunnar Sandelin skriver om fĂŠnomenet:

Etablissemanget behöver nazisterna

Jag har lÀnge varit övertygad om att den politiska och mediala nomenklaturan som styr vÄrt land pÄ nÄgot mÀrkligt vis har ett aldrig sinande behov av att hata personer och grupperingar som de betecknar som högerextrema och nazistiska (och som för all del ocksÄ i vissa fall kan vara det).

De behöver dem som stÀndiga fiender för att legitimera sitt eget maktinnehav. PÄ sÄ vis kan de leda uppmÀrksamheten bort frÄn hur den havererade invandringspolitik som de sjÀlva genomfört har förvandlat Sverige frÄn ett sammanhÄllet vÀlfÀrdssamhÀlle till vad som allt mer liknar en mÄngkulturell dystopi.

Eliten i Sverige har omvandlat landet pĂ„ detta för mig skrĂ€mmande sĂ€tt, inte för att de tĂ€nker pĂ„ folkets bĂ€sta – vi har ju aldrig fĂ„tt uttala oss om vad vi tycker om ett inflöde med 100 -150 000 beviljade uppehĂ„llstillstĂ„nd per Ă„r. Genom att bygga upp en ”invandringsindustri” har de skapat en plattform Ă„t sig sjĂ€lva för maktinnehav och framtida karriĂ€rmöjligheter, medan folkets uppgift Ă€r att stĂ„ för fiolerna. Detta har vĂ€l sĂ€llan varit sĂ„ tydligt som nu, nĂ€r hela pk-eliten tillsammans med organisationssverige hamrar pĂ„ samma sjĂ€lvspelande piano om hur den lilla sekten Nordiska MotstĂ„ndsrörelsen har tagit över Almedalen, se ”DĂ€rför Ă€r vi bĂ„de rĂ€dda och förbannade” i Expressen. Se det hele pĂ„ Det Goda SamhĂ€lle.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.