19
sep
Seneste opdatering: 19/9-18 kl. 1938
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Invasionen af Europa fortsatte i 2018 ligesom Europas slingrekurs og mediernes løgne.

Hvad skete der egentlig på Gibraltarsundet i det sydlige Spanien i sommer? Hvilken rolle spiller Marokko i dette? Hvordan har flygtningenbølgen ændret Tyskland de seneste år? Er det virkelig umuligt at beskytte grænserne? Og er massemigrationen en uundgåelig naturkraft, som tyske medier vil bilde borgerne ind?

JF-TV følger spanske myndigheders taxiservice mellem Marokko og Spanien. Filmen viser hvordan Europas slingrekurs lokker flere og flere i døden. EU sørger for, at Europas ‘pull factor’ er uændret, og der bliver stadig 4 mia. flere afrikanere i dette århundrede. Europa er et førerløst tog.

Junge Freiheit er en tysk liberal-konservativ ugeavis for politik og kultur. Filmen er på tysk inkl. tyske undertekster. PEW har netop kortlagt trafikken i The most common Mediterranean migration paths into Europe have changed since 2009. Se også OSCE Katie Hopkins on NGOs, illegal migrants and Salvini’s approach.

Big Brother Wants to Stop Your Private Online Conversations

EU vil nu udover artikel 11 og 13 stramme grebet om ytringsfriheden endnu mere. EU plans new laws to target terrorist and extremist content. Igen skal tech-firmaerne administrere den censur, de lægger ud i entreprise. Så hvem ‘terroriserer’ egentlig hvem?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Hr. SnuskT. SnorrasonTræt Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Træt
Guest
Træt

Drop nu det der Disqus. Det er Facebook om igen, med registrering af kommentatorer på tværs af sites

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Korrekt!

Træt
Guest
Træt

På det seneste er det umuligt at ændre sorteringen af Disqus kommentarer fra “Best” (hvilket vil sige at mange indlæg er sorteret fra) til nyest eller ældst, hvis man ikke er logget ind.

Drop det nu!!!

Hr. Snusk
Guest
Hr. Snusk

Disqus hoppede også hurtigt med på vognen, da Alex Jones/Infowars skulle ned med nakken. De er ikke et hak bedre end de andre censurmedier.

Det ville være rart, om Snaphanen fungerede som Uriasposten. Facebook, Twitter og de andre censurmedier har jo alligevel allerede vist, hvor de mener at Snaphanen hører til: På historiens mødding.