19
sep
Seneste opdatering: 20/9-18 kl. 0139
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Artikel 13: Count Dankula & Ezra Levant on EU censorship laws og EU – nu med uploadfiltre og linkskat. Se ogsĂ„ EU’s artikel 13 – et hidtil uset censurredskab.

StatslĂžs araber voldtager svensk gymnasielĂŠrer

(GymnasilÊrer skal tages med et vist forbehold, da den svenske skole akut mangler lÊrere, og ansÊtter uuddannede.) Mikael Jalving talte lÞrdag om Sveriges fremtid, mere af det samme plus eskalering, blandt andet om en skole, der mere og mere ophÞrer med at fungere pÄ grund af indvandring fra alle verdens  kaos-zoner. Det er et samfund, der ophÞrer med at fungere, vi sidder pÄ fÞrste parket til.

En elevs voldtÊgt af en lÊrer pÄ en skole i NÀssjö i SmÄland mÄ efter skyderier, hÄndgranater og al anden elendighed, kaldes et nyt niveau af svensk, feministisk, politikerpÄdraget dysfunktion.

Et produkt af amnestien, der hedder “Gymnasielagen”

Men Sverige er nu landet, hvor alt kan ske, ogsÄ det, du ikke har fantasi til. Alle ved, hvem eleven er, da hÊgtningsfremstillingen er ude. (Man kan downloade den her.) Han er dog ikke dÞmt endnu, kan nÊppe udvises, og den svenske elite tror, han bliver en god, produktiv svensker engang. Han er  tidligere dÞmt flere gange.

Den sigtede er angiveligt et produkt af den amnesti, regeringen og Centerpartiet eufemistisk kalder “Gymnasielagen.” Den sigtede kom pĂ„ SprĂ„kintroduktionsprogrammet pĂ„ Brinellgymnasiet i efterĂ„ret 2017, han taler ikke svensk. Han er hĂžjst sandsynligt syrer.

Svenske medier beskytter magten mod dens egne fadĂŠser

Svenske medier er som sĂŠdvanligt “mycket förtegna”, – de hĂŠvder af beskytte de svage, men de beskytter i praksis magten mod dens egne fadĂŠser – men der skal andre metoder til at holde noget hemmeligt pĂ„ nettet i dag. Det arbejder EU som bekendt pĂ„. Med fuld Ă„benhed og ytringsfrihed ved de, at de ikke kan forĂŠre mere af Europas nationer bort, og det er det, de vil.

Ikke-personer

Men de er ikke stÞrre idioter, end du og jeg. Hvis der ikke berettes om det, eksisterer det ikke. Det er ogsÄ essencen af svensk og nu snart EU- politik, og grunden til at Gunnar Sandelin, der ogsÄ deltog i mÞdet, er en ikke-person.

Kan vi ikke skyde dine argumenter ned, er det lettere for os, at du ikke eksisterer. Man har kunnet vĂŠre en ikke-person i Sverige siden 40 og 50 erne. TĂŠnk pĂ„ “Sverigehatarna”, de der var i opposition til socialdemokratiet, dengang det fik over 50 procent af stemmerne.

En arabisktalande, statslös, 19-Ärig man har hÀktats för den misstÀnkta vÄldtÀkten pÄ en lÀrarinna pÄ en gymnasieskola. Brottet ska ha skett pÄ skolans lokaler. VÄldtÀkten ska ha begÄtts av en elev pÄ gymnasieskolan. Nu kan Nyheter Idag rapportera att den misstÀnkte Àr en arabisktalande, statslös 19-Ärig man som nu har hÀktats för den omtalade vÄldtÀkten. Eleven tros ha knuffat in lÀrarinnan i ett klassrum eller ett annat utrymme inne i skolan och dÀrefter ha vÄldfört sig pÄ henne. 19-Ärig utlÀndsk man hÀktad för vÄldtÀkt pÄ lÀrarinna

En svensk gymnasielĂŠrer fortĂŠller

sÄ let begriber, hvorfor den svenske skole nu mangler 50. 000 lÊrere. Se ogsÄ Tre lÀrare pÄ samma skola fick sina bilar attackerade vid hemmet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x