20
sep
Seneste opdatering: 21/9-18 kl. 0941
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

BBC: “Salvini er nazist, fascist og autoritĂŠr”

Stephen Sackur fĂ„r i lĂžbet af interviewet antydet, at Salvini er “nazist, fascist og autoritĂŠr.” Det er sandelig op ad bakke med public service, godt DR fĂ„r kuperet sin rĂžde svans. Sackur giver dog ingen alternativer til at lukke millioner og til sidst en milliard afrikanere ind i Europa, som det godt kan lĂžbe op til iflg. FN’s befolkningsprognose.

EU gÞr heller ikke, og vor egen statsminister er mester i at tie om det. Han siger en gang om Äret i en bisÊtning, at vi ogsÄ skal til at have bevogtet de ydre grÊnser, men intet om, hvorfor EU ikke gÞr det. En smÄstatspolitiker i et lille land tÞr ikke foran de store selv nÄr det drejer sig om hele hans folks fremtid. Straksopbremsning eller ej. At holde mund er en af LÞkkes spidskompetencer.

Salvini siger, at nĂ„r EU intet fornuftigt har foretaget sig i Ă„revis, mĂ„ Italien sĂžrge for sig selv. Det burde resten af Vesteuropa ogsĂ„ gĂžre. IsĂŠr velfĂŠrdsstaterne i Nordeuropa, der har mest at tabe. En ny rapport giver Salvini ret: Report: Italy’s Policy to Curb Mass Immigration Fully ‘Justifiable.’

Personstemmer: Åkesson fejede gulv med de andre partiledere

“Et nĂždskrig fra et dĂžende folk”

Kalder en ven lidt dramatisk tallene. DesvĂŠrre skreg de ikke hĂžjt nok. Jimmie Åkesson fik flere personstemmer end resten af partilederne til sammen. Dette ville i et mere normalt land vĂŠre et stĂŠrkt memento for nĂŠste  Riksdagsvalg, og  alle de partiledere, der ikke vil have noget med SD at gĂžre. Men se, om det er det. NĂ„r man fĂžlger det, der er foregĂ„et efter valget, stĂ„r det en klart, at de skal tvinges. Det vil de blive mange Ă„r for sent, men hvad i politik sker ikke for sent?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x