21
sep
Seneste opdatering: 21/9-18 kl. 1047
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Polen vil acceptere NUL illegale migranter. Polen er nu det sikreste land i EU

Minut 6:00 taler Hopkins og Dominik TarczyƄski om Sverige, han var der for en uge siden og besĂžgte blandt andet RosengĂ„rd. Sveriges virkelighedsbefriede statsminister har kun Ă©n streng pĂ„ sin violin: Löfven: Ska “tvinga” alla EU-lĂ€nder till asylinvandring,” sagde han pĂ„ topmĂždet i Østrig.

Det er svĂŠrt at vide, om det er ham eller hans parti, der er fuldstĂŠndigt blottet for dĂžmmekraft. MĂ„ske er det begge men, som TarczyƄski siger, “de politikere der har gjort dette mod deres lande, burde havne i fĂŠngsel.” Lige mine ord. Nogle har ogsĂ„ stĂŠrkt forsinket fĂ„et kolde fĂždder: Nu Ă„bner Juncker og Macron for, at lande kan undtages fra at tage imod flygtninge.

Sverige: “Parallelsamfund af illegale er nu permanente”

Sverige har rigeligt passeret ‘the point of no return’

En anstĂ€lld pĂ„ KriminalvĂ„rdens Nationella transportenhet som dagligen arbetar med utvisningar har tagit kontakt med SamhĂ€llsnytt för att berĂ€tta om den verkliga situationen pĂ„ fĂ€ltet. Enligt honom finns ingen Ă„tervĂ€ndo frĂ„n dagens situation – tack vare politiker och media Ă€r skuggsamhĂ€llet hĂ€r för att stanna. ”Vi skulle inte rĂ€cka till Ă€ven om vi var 1000 personer”, sĂ€ger han.

Dem vi har mest problem med Ă€r Mena-folket, med Marocko och Afghanistan som de stora problemen. NĂ€stan 100% av gĂ„ngerna Ă€r det problem med dessa resor som vĂ„ld och hot. Ofta kommer vi ivĂ€g. Dock om man har en grinig kapten – som har all makt i vĂ€rlden att stoppa oss – sĂ„ sĂ€ger dom bara ”nej tack. Inget brĂ„k i mitt plan” och sĂ„ fĂ„r vi kliva av.

Point of no return Ă€r passerad med rĂ„ge. Vi har ett skuggsamhĂ€lle och kommer aldrig bli av med det. Vi kommer aldrig komma ikapp och fĂ„ nĂ„gon ordning sĂ„ lĂ€nge grĂ€nserna stĂ„r vidöppna medan det sitter batikhĂ€xor pĂ„ Migrationsverket och stolpskott utan stake i regeringen. Vad vi behöver Ă€r mer pengar, mer personal, mer befogenheter för att kunna placera stökiga klienter pĂ„ hĂ€kte istĂ€llet för pĂ„ Migrationsverkets förvar, dĂ€r dom sjĂ€lva bestĂ€mmer. Och sen ett eget flygplan. Se det hele Utrikeseskortör om utvisningskollaps: ”Point of no return Ă€r passerat med rĂ„ge”


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.