5
okt
Seneste opdatering: 5/10-18 kl. 1342
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Dette ikke er en autoriseret oversættelse og den hverken kommer fra EU eller Udenrigsministeriet, men fra Grundlovsforeningen Dansk Kultur. Dette er altså ikke en autoriseret oversættelse, men  Udenrigsministeriet fortæller, den ikke vil blive oversat til dansk.

Kenneth Kristensen Berth (DF) sp√łrger i maj, hvad regeringens holdning til deklarationen er. Eftersom dens udenrigsminister, indenrigsminister og integrationsminister deltog i m√łdet, giver svaret vel sig selv – s√•fremt de vil svare.

Jeg har plukket et par bidder af lyrikken nedenfor. Mundret dansk er det ikke, måske er det slet ikke meningen, nationale politikere skal forstå det. Endsige befolkningerne.

MarrakeshDeclaration, PDF, download, dansk.

√ėget opm√¶rksomhed p√• bek√¶mpelsen af fremmedhad, racisme og diskrimination: Partnerne vil bestr√¶be sig p√• at bek√¶mpe disse f√¶nomener og fremme en afbalanceret fort√¶lling om migration og diasporaer, baseret p√• fakta og fremh√¶ve deres positive bidrag til udvikling af samfund i oprindelses-, transit-og bestemmelseslandene

Mål 1: Maksimering af regelmæssig migrations positive indvirkning på udviklingen.

Mål 3: Fremme af regelmæssig migration og mobilitet, navnlig blandt unge og kvinder, mellem Europa og nord-, vest-og central Afrika og inden for disse regioner.

Formulere konkrete svar vedr√łrende beskyttelse og bistand til mennesker, der er ber√łrt af smugleri og ofre for menneskehandel, navnlig kvinder og piger (modtagelsesstrukturer, juridisk r√•dgivning, sociale, psykosociale og sundhedsm√¶ssige tjenesteydelser, tolkning, reintegration o.s.v.), og fremme deres medtagelse i nationale, regionale og subregionale initiativer og politikker.

Se ogs√• BEKR√ĄFTAT: Sverige ska skriva under FN:s migrationsramverk ‚Äď och √∂ppna gr√§nserna. S√• vidt jeg erindrer, tiltr√¶der Danmark ogs√• dette. Se ogs√• Marakesh deklarationen ‚Äď en social atombombe.


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.