7
okt
Seneste opdatering: 14/10-18 kl. 1533
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Coulter til Skavlan: “Don’t say you are for diversíty, you are for ending cultures, actually.

Skavlan er jo norsk, men det blev sendt pĂĄ SVT for to dage siden, sĂĄ lad os bare sige, “det er svensk tv.”

Ă…h, GUDrun

Ny dokumentarfilm om Gudrun Schyman

Nu er der komment en dokumentar om en af Sveriges værste, mest galt afmarcherede politikerpampere, hvis hele live har været en blanding af fejltagelser og skandaler, som ikke desto mindre gjorde hende meget velhavende. Hvad med, da pressen skulle tyste ned, at hun satte sig på gulvet i en fuld Grand biograf i 1996 og urinerede af bare druk og kastede sine våde trusser rundt? Eller skattefuskeren Schyman.

Hendes gamle parti, VPK, var et Moskvatro kommunistparti helt indtil kommunismen faldt endegyldigt i 1991. Der er ikke det despoti, VPK ikke har stået bag, hvor de fleste danske kommunister allerede  i 1958 brød ud og dannede SF.

SĂĄ mĂĄtte Schyman jo finde pĂĄ nogle nye tricks. Det blev “klima og feminisme.” Det parti blev sĂĄ udslettet af en ret sjælden svensk, sund fornuft ved det seneste valg, men mon ikke Schyman klarer sig alligevel med sit overklasseliv pĂĄ Ă–sterlän og lidt Antabus for at holde balancen?

Det har været indbringende for Schyman at være svensk kommunist – det har det derimod ikke været for landets 33.000 hjemløse eller de 328.000 svenske pensionister, der lever under EU’s fattigdomsgrænse. Hvad syntes de mon om hende, da hun lavede et bĂĄl af 100.000 kroner?

Intet af alt dette har dog forhindret en dansk version af Schymans politiske fidus i at opstĂĄ. Bent BlĂĽdnikow skriver i Berlingske:

Vi lever stadig i skyggen af naziperioden. Det svenske parti Sverigedemokraterne har fået skudt i skoene, at de har nazistiske rødder og enhver af partiets ytringer om indvandringen kædes sammen med nazisme. Selvom uhyggelige massemordere som Stalin og Mao myrdede flere mennesker end nazisterne, kædes deres jublende vestlige medløbere aldrig sammen med massemorderne.

Tag nu den nye portrætfilm om den svenske politiker, Gudrun Schyman, som netop har haft premiere i Danmark og blev anmeldt i samtlige danske dagblade. Hun blev kendt som leder af det socialistiske Vänsterpartiet Kommunisterna og senere af Feministisk Initiativ. Hun havde en fortid som medlem af venstreradikale organisationer, der hyldede Mao, Lenin og den slags uhyrer. Men i ingen anmeldelser nævnes dette – heller ikke i de borgerlige aviser.

Har du blot en overfladisk berøring med noget til højre, vil nazi-koblingen altid ligge til journalisternes højrefod, men kommer du fra venstre, så vil ingen forbinde dig med morderiske bevægelser. Så derfor, unge mennesker: Bliv medlem af den hjernedøde venstrefløj og bliv anset for et godt menneske.

Her er noget af hendes karriere: Gudrun Schyman: Kvinnan och skandalerna


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.