8
okt
Seneste opdatering: 9/10-18 kl. 1319
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Why did Bosnia collapse into the worst slaughter in Europe since the second World War? In the thirty years before the meltdown, Bosnian Serbs had declined from 43 percent to 31 percent of the population, while Bosnian Muslims had increased from 26 percent to 44 percent. In a democratic age, you can’t buck demography—except through civil war. The Serbs figured that out, as other Continentals will in the years ahead: if you cannot outbreed the enemy, cull ’em. The problem that Europe faces is that Bosnia’s demographic profile is now the model for the entire continent.

Failed multiculturalism in Skopje

Skrev Mark Steyn i America Alone. (Video af Paul Nielsen, Holland.) Dette er nu modellen for hele Vesteuropa, som vi sÞvngÊngeragtigt gÄr ind i, og som alt for fÄ opdager inden fÊlden er klappet. I lande som Frankrig og Sverige anser jeg den for klappet  allerede.

Den borgerkrig, som jeg er overbevist om, at det vil fÞre til, og som vore bÞrn eller bÞrnebÞrn er tvunget ud i af os, mÄ man anse for allerede  plantet af politikere, der er sÄ provinsielle og langsomme i pÊren, at politiet skulle have forbudt dem at have tillidshverv.

PĂ„ 35 Ă„r har en stor del af Folketinget ikke opdaget, at de har installeret en kronisk sikkerhedsrisiko med islam. De der, bortset fra DF, har opdaget det, er ikke sĂ„ meget for at tale ĂŠrligt om det, fordi de godt ved, at “multikulturen” jo ikke er indfĂžrt ved en folkeafstemning. Politikernes og ‘eksperternes’ skyld i udgifter og ulykker er 110 procent.

De hÄber derfor blot pÄ, at det hele holder deres tid ud, som Enoch Powell sagde i 1977. Jeg hÄber de hovedansvarlige bliver 120 Är gamle, sÄ de kan drages til ansvar for, hvad de har gjort. Den regning vi vil have til dem, vil vÊre meget hÞjere om tyve Är, end den er i dag.

Det kan stadig Êrgre mig, at Svend Auken dÞde sÄ tidligt. Hvad han ikke har kostet Danmark, og sit eget parti (hvis de turde sige det hÞjt.)

Min fornemmelse for borgerkrig

Jeg tilbragte hele sommeren 1986 pĂ„ Balkan. Mine kroatiske venner sagde i telefonen: “Der sker ikke noget.” Jeg anede ikke, hvad der skulle ske, men det lĂžd ikke betryggende. Tito var godt nok dĂžd i 1980, men jeg forbandt ikke noget videre med det. Seks Ă„r efter brĂžd borgerkrigen ud.

Da jeg var endnu yngre og dummere, var jeg i Beirut i sommeren 1969. Jeg hÞrte godt nok maskingevÊrer i det fjerne, men anede ikke urÄd. Verdens skrÞbelighed er fjern, nÄr man er 18 Är. Seks Är efter brÞd den libanesiske borgerkrig ud.

I 1971 sejlede jeg med ØK langs Vietnam kyst, men krigen rasede. OgsÄ Vietnamkrigen var en borgerkrig, opdagede jeg senere, dog  uden islam som brÊndstof. Islam er ellers en hovedkomponent i hovedparten af nutidens voldelige konflikter. Uden islam ville verdens vÊre umÄdelig fredelig*. Det skrÊmmer dog ikke Vesteuropas beslutningstagere.

Man forstÄr sikkert, at jeg har udviklet en vis fornemmelse for borgerkrige. Jeg hÄber ikke, jeg bliver sÄ gammel, sÄ jeg kommer til at opleve den svenske endsige den danske, men jeg kan gribe mig selv i at tvivle, om ikke jeg gÞr.

*Hvis man anvender The Uppsala Conflict Data Program, der opererer med konflikter der lÞbende krÊver over 1000 liv om Äret, er der i Þjeblikket 11. Af dem involverer 2 ikke islam. Hvis man udvider til mindre konflikter, der ofte har varet i mange Ärtier, er der 42. Af dem involverer 7 ikke islam, men blandt disse er medtalt uafsluttede men inaktive konflikter som Nordirland og Korea, sÄ i virkeligheden er islams konfliktandel stÞrre. A world without islam would be pretty peaceful.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x