9
okt
Seneste opdatering: 10/10-18 kl. 1255
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I Leonardo da Vinci’s original fra 1498 er personerne nærmest kønsneutrale, og det passer jo vældig godt pĂĄ en svensk version. Jeg opfatter nutidens ejendommeligt kønsfikserede Sverige,  som en moderne version af det gamle, religiøse, kønsforskrækkede Sverige, som ikke er sĂĄ særlig længe siden.

Personen til højre for Jesus, Johannes (Anni Lööf) siges i bla. Da Vinci Mysteriet at være Maria Magdalena, hvilket passer mindre godt. Judas skal være nr. 3 til venstre for Ă…kesson, og er sĂĄledes ikke med pĂĄ denne version, medmindre man da vil kalde hele Alliancen ‘Judas.’ For min skyld ingen alarm.

Ikke ret mange andre end svenske journalister, der jo deler et skæbnefællesskab med politikerne, følger særlig nært de pebrede forhandlinger om magten. De har formentlig opgivet hele persongalleriet ligesom jeg. Ligegyldigt hvem der ender med at danne regering, hedder de Judas allesammen. Det vil gå fra ondt til værre, om vi levner dem interesse eller ej, men til gengæld bliver satiren bedre, jo flere skader politikere tilføjer et land.

Franske eliters store kapitulation

“De franske eliter og islamismen”

Den franske journalist Yves Mamou, der ogsĂĄ er kronikør pĂĄ Gatestone, har skrevet i sin seneste bog om eliternes fuldstændige kapitulation til islam. Titlen er: Le grand abandon: Les Ă©lites françaises et l’islamisme.

‘Abandon’ har flere betydninger, men jeg har valgt kapitulation. Han gav et langt interview i Le Figaro i gĂĄr, «Face Ă  l’islamisme, nos Ă©lites ont trahi», der her er gengivet i et lille uddrag pĂĄ engelsk.

Kronikker, debatter, blogs og bøger flytter ikke katastrofale politikere, begivenheder gør ind imellem. Men derfor holder tænkende mennesker ikke op med at meddele sig. De skal se sig selv i spejlet hver morgen, når samvittigheden holder mønstring:

“The constance in which the State Council (France’s highest administrative justice) helped in the building of an Islamic nation is staggering”

“I listed in my book all of the State Council’s decisions in favour of muslim immigration, in favour of the Islamic veil, in favour of the burkini, in favour of the burqa, in favour of polygamous families.

“A few days ago, France 2’s nightly news (France 2 is a State funded French TV broadcaster) diffused a report on the knife crime epidemic in London. But the same epidemic exists in France and zero media whatsoever is reporting on it”.

“In France, the Islamic nation (…) is the result of a politique. French elites, who are all parts of the state, the political parties, the experts, the judges, the media, the cultural elites… have, for multiple reasons and for decades, and still today, encouraged and legitimised the Islamic immigration”.

“Gerard Collomb is part of the French political elite. He left his job by informing us that civil war is at our doors. A flee that her alone justify my title “The Great Abandonmnent”. “In facing Islamism, our elites have betrayed us”, says French top journalist in mindblowing interview.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.