10
okt
Seneste opdatering: 10/10-18 kl. 2055
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De lod sig fotografere med Tommy Robinson

I en tid, hvor politikerne så eksempelløs splittelse og konflikt i hele Vesteuropa, ville jeg da også, hvis jeg var dem, være nervøs for hvor hæren og politiets loyalitet til sidst vil lande. De har god grund til at være hysteriske, måske ikke lige i morgen, men ‘på den lange bane,’ som de siger. De ser ned i en afgrund. Jeg kan også godt se den. Tommy Robinson standser ved en benzintank, hvor der tilfældigvis er en 20-30 soldater. Det udvikler sig venskabeligt, og så er Fanden løs:

The Army is investigating after far-right activist Tommy Robinson posted a photograph of himself surrounded by soldiers.The former English Defence League (EDL) leader, 35, shared a picture of himself posing with a group of grinning young men in camouflage fatigues. He also posted a video of himself on Monday with a crowd of Army personnel-believed to be at the Watford Gap motorway services on the M1 – who started cheering and shouting his name. Army launches probe after Tommy Robinson poses with group of young men in fatigues for Instagram video

Tommy Robinson forklarer situationen her

Skriv under Standwithourlads

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Hvordan en chokeret Tommy Robinson reagerede på det, fandt jeg på Snaphanen, se her. […]

trackback

[…] FRA SNAPHANEN: «..Tommy Robinson standser ved en benzintank, hvor der tilfældigvis er en soldater. Det udvikler sig venskabeligt, og så er Fanden løs..» […]