11
okt
Seneste opdatering: 11/10-18 kl. 2201
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Bog: “Eksperimentet, der slog fejl”

Det er interessant at se, at nu også så main stream anstændige personer som Mikkel Andersson og Niels Jespersen i deres nye bog går ind for et asylstop. Det har unægtelig taget dem et par årtier længere at indse det, end avantgarden.

Uden islam, ingen integrationsproblemer

Vi befinder os femten √•r efter, at “Islam I Krigens Hus” udkom, og blev sablet ned af den samlede nydelighed, for det handler jo om, at islam som en helhed er uintegrerbar. Uden islam, ingen integrationsproblemer.

Derfor giver det sig selv, at jo mindre islam der findes i landet, desto bedre. Det m√• v√¶re al politiks m√•l, selvom man v√¶lger ikke at sige det h√łjt, hvilket¬† politikerne naturligvis vil g√łre. For at n√¶vne islam, er at n√¶vne deres inkompetence. De har masseimporteret en syg og farlig kultur hen over hovedet p√• den befolkning, hvis tjenere de skulle have v√¶ret.

Elitens indl√¶ringskurve har v√¶ret flad som Theodor Philipsens Saltholm, men den giver da l√łfter om, at der ikke vil g√• flere √•rtier endnu, inden det sker. “St√• aldrig til s√łs, lad de andre st√•” kan opdateres til “St√• sidst til s√łs, det er det sikreste rent karrierem√¶ssigt.” Se hvor langt, det bragte Uffe √ėstergaard.

En bog om hvordan de sidste fyrre års asylpolitik har været inhuman og usolidarisk og gjort Danmark til et fattigere, mere opdelt og mere usikkert land. Ethvert håb om fungerende integration forudsætter et asylstop.

Danmark har siden 1980‚Äôerne f√łrt en asylpolitik, der har for√•rsaget √¶ndringer af b√•de kultur og befolkningssammens√¶tning, som er uden fortilf√¶lde i nyere danmarkshistorie.

Med afs√¶t i statistik, analyser, ghettobes√łg og en r√¶kke mulige fremtidsscenarier giver Mikkel Andersson og Niels Jespersen deres svar og argumenterer for, at det ikke er muligt at l√łse de konstant voksende integrationsproblemer uden en radikal √¶ndring af dansk asylpolitik. Eksperimentet, der slog fejl UDKOMMER 14. NOVEMBER


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.