11
okt
Seneste opdatering: 11/10-18 kl. 2201
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Bog: “Eksperimentet, der slog fejl”

Det er interessant at se, at nu også så main stream anstændige personer som Mikkel Andersson og Niels Jespersen i deres nye bog går ind for et asylstop. Det har unægtelig taget dem et par årtier længere at indse det, end avantgarden.

Uden islam, ingen integrationsproblemer

Vi befinder os femten år efter, at “Islam I Krigens Hus” udkom, og blev sablet ned af den samlede nydelighed, for det handler jo om, at islam som en helhed er uintegrerbar. Uden islam, ingen integrationsproblemer.

Derfor giver det sig selv, at jo mindre islam der findes i landet, desto bedre. Det må være al politiks mål, selvom man vælger ikke at sige det højt, hvilket  politikerne naturligvis vil gøre. For at nævne islam, er at nævne deres inkompetence. De har masseimporteret en syg og farlig kultur hen over hovedet på den befolkning, hvis tjenere de skulle have været.

Elitens indlæringskurve har været flad som Theodor Philipsens Saltholm, men den giver da løfter om, at der ikke vil gå flere årtier endnu, inden det sker. “Stå aldrig til søs, lad de andre stå” kan opdateres til “Stå sidst til søs, det er det sikreste rent karrieremæssigt.” Se hvor langt, det bragte Uffe Østergaard.

En bog om hvordan de sidste fyrre års asylpolitik har været inhuman og usolidarisk og gjort Danmark til et fattigere, mere opdelt og mere usikkert land. Ethvert håb om fungerende integration forudsætter et asylstop.

Danmark har siden 1980’erne ført en asylpolitik, der har forårsaget ændringer af både kultur og befolkningssammensætning, som er uden fortilfælde i nyere danmarkshistorie.

Med afsæt i statistik, analyser, ghettobesøg og en række mulige fremtidsscenarier giver Mikkel Andersson og Niels Jespersen deres svar og argumenterer for, at det ikke er muligt at løse de konstant voksende integrationsproblemer uden en radikal ændring af dansk asylpolitik. Eksperimentet, der slog fejl UDKOMMER 14. NOVEMBER


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.