12
okt
Seneste opdatering: 14/10-18 kl. 1921
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Klimaalarmismen begyndte i Sverige – den handler om overstatslighed og afnationalisering

Hvis nogen ser svenske TV nyheder, har de nok bemærket at jorden går under hver aften på SVT. I al fald om fem år. Udenfor Sverige ikke så meget.

Folk har brug for en dystopi. man må have noget at skræmme livet af små børn og ubefæstede sjæle med. Ovre i matriarkatet har de brug for otte-ti dystopier hele tiden. Problemet er, at  politikere og journalister ikke har begreb om naturvidenskab. Ikke desto mindre er de parate til at skyde mange milliarder efter ‘klimaproblemet.’

Lars Bern udreder, hvad “klimakollapsen” i Sverige drejer sig om. Han er ikke journalist eller politiker, men “teknologie doktor i fysik, företagsledare, författare och samhällsdebattör.” Fredag aften gentog SVT sin mytologi, og så var det #MeToo-tid igen, igen.

For dette får de politiserende tanter 8.1 milliarder kroner om året. Chefen for SR synes, DR’ s nedskæringer er ‘uacceptable.’ men faktum er, at DR-Deadline strejkede og ingen savnede dem, som Lillelund skriver.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.