14
okt
Seneste opdatering: 14/10-18 kl. 1517
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

af Henrik M. Jensen

Som bekendt er der i himlen større glæde over én synder, der omvender sig end over nioghalvfems retfærdige, som ikke har brug for omvendelse. Den omvendte er denne gang tdl. minister og MF for Socialdemokratiet Karl Hjortnæs, og englen, der bidrog til omvendelsen, er tdl. minister og MF for samme parti, Karen Jespersen!

Det blev afsløret i DR2’s Deadline 13.10. minut 16, hvor Jacob “undskyld jeg afbryder” Rosenkrantz havde Hjortnæs i studiet i anledning af dennes nye bog “Kampen om Socialdemokratiet”.

Og på trods af Rosenkrantz’ evindelige afbrydelser lykkedes det Hjortnæs at bringe det glade budskab frem om endnu en synder udi udlændingepolitikken, der er blevet overmandet af virkeligheden og omvendt.

Mellem Auken og Karen Jespersen

Da de socialdemokratiske borgmestre fra vestegnen i 80’erne fremsatte deres kritik af den herskende indvandringspolitik, nedsatte Socialdemokratiet i 1986 et udvalg, der bl.a. anbefalede et loft over indvandringen.

Men udvalgets forslag blev straks fejet af bordet af Svend Auken, og til hans fløj hørte Karl Hjortnæs, der dengang lagde vægt på “de humanistiske synspunkter”.

Men nogle år senere skiftede Hjortnæs mening, og i interviewet sagde han “en sandhed, der vil vække en vis opsigt”: Det skyldtes Karen Jespersen, som han i begyndelsen af 90’erne kom til at sidde ved siden af i folketingssalen. Da hun fortalte ham om de store problemer, hun havde mødt som socialminister, måtte Hjortnæs revidere sine synspunkter, og i dag er han enig i Mette Frederiksens nye linje i udlændingepolitikken, der ligger tættere på firsernes omegnsborgmestre.

Er Socialdemokratiets nye kurs i udlændingepolitkken socialdemokratisk, spørger Rosenkrantz, og Hjortnæs svarer:

At ville styre tilstrømningen af udlændinge er ikke højreorienteret.
At arbejde for en mere effektiv integration er ikke højreorienteret.
At hjælpe flygtninge i nærområderne er mere humanistisk end at hjælpe dem til en ghetto i Danmark.

Køen af omvendte

Men hvorfor skulle det tage Hjortnæs og ligesindede 20 år at gå ud i offentligheden med disse indrømmelser? Det har kostet det danske samfund dyrt, at de ikke gik ind i kampen, dengang de kunne have præget udviklingen.

Men som sagt er der glæde i himlen over hver en omvendt synder.

Så der burde være megen glæde deroppe over alle synderne på venstrefløjen, der de senere år har indset, at ubegrænset indvandring ikke er specielt venstreorienteret, men snarere udtryk for en holdningsløs liberalisme, som mest er til gavn for den globaliserede storfinans og dårlig for folket.

Eller er sandheden måske, at synderne bare har stillet sig i kø ved håndvasken?

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
BS
BS
2 years ago

Melania Trump med den hvide hat foran pyramiden. Se symbolikken, The White hats, patrioters, fortrænger Illuminati. Bevar ånden!