15
okt
Seneste opdatering: 16/10-18 kl. 0013
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Vi er omgivet af industriskabte myter og fejlagtige kostråd: At mættet fedt er usundt, at sukker og overforbrug af kulhydrater ikke er skadeligt. For 100 år siden fik hver dansker to kg naturligt sukker om året. Idag får han i gennemsnit 50-60 kg, og ingen fortæller ham, det gør ham fed, giver sukkersyge og hjertekarsygdomme og slår ham ihjel, for sukkerindustriens propaganda er blevet en accepteret sandhed.  Ligeså medicinalindustrien der tjener milliarder på at bilde os ind, at et højt kolesteroltal er farligt. Man kan også høre Lars Bern om 50 års felaktiga kostråd som gör oss sjuka.

Festen er forbi

Salvini præsenterer Italiens nye fremmedpolitik. Han var også i Hard Talk den 12.9, hvor BBC gav ham en betydelig grovere behandling end de gav Sherin Khankan for en uge siden.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.