17
okt
Seneste opdatering: 17/10-18 kl. 2225
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

StĂĽrzenberger interviewer Katie Hopkins

På linket her, bytter de interevierrollen, og man hører også Hopkins interviewe AfD politikeren Uli Henkel: Katie Hopkins über Bedrohung durch den Islam in Großbritannien.

Islamophobia Awards 2018

Ordet ’islamofobi’ er en fælde lagt af islamister i den hensigt at vanskeliggøre islamkritik, skriver Robert Redeker. Det tjener følgelig samme formĂĄl, som nĂĄr Organization of the Islamic Conference (OIC) kalder islamkritik for ‘had’ og ‘racisme,’ og konstant kræver det forbudt i FN. Det er en begrebsforvirring, der skal gøre hele verden fri for islamkritik, sĂĄdan som den islamiske verden har været i 1400 ĂĄr.

Kan OIC bestemme, skal Europa tilbage til 1500 tallet, hvor kættere blev brændt på bålet.

Muslimer kan ikke lide kritik, de er ikke vant til det, og verden skal være som islam, ikke omvendt.

Sverige fĂĄr et ekstremt dramatisk 21. ĂĄrhundrede.

Det var det, den danske Muhammedkrise drejede sig om: Islams tabuer skulle nu gælde i Europa, som Bernard Lewis bemærkede. Havde det islamiske herrefolk ikke haft sådan et kissejav med at erobre Europa, kunne de nok have lykkedes at overrumple de historieløse europæere. Nu er det mere tvivlsomt, om vi ikke blev advaret om erobringen i god tid i forvejen. Undtagen svenskerene, der ikke lærer af nogenting som helst. Sverige får et ekstremt dramatisk 21. århundrede.

Spejlblanke pĂĄ islam

Almindelige europæere fik en tidlig advarsel om, hvad politikerne havde rodet dem ind i. Politikerne var naturligvis lige så spejlblanke på islam, som befolkningen i al almindelighed. En del af dem er det stadig, og de er farlige for deres omgivelser.

Ordet ‘islamofobi’ har aldrig være noget hit i Danmark. Danskerne – bortset fra pĂĄ venstrefløjen, P1 og Politiken – har ĂĄbenbart en mere følsom bullshit-detector, end jeg ville have tiltroet dem. Organisationen med det gribende navn Islamic human rights commission, er tæt forbundet med Teheran og Khomeiny. Jeg kunne godt have fundet nogle meget bedre ‘islamofober,’ men du kan stemme pĂĄ følgende: Amanda Spielman, Boris Johnson, Jayda Fransen, Katie Hopkins, Maajid Nawaz, Morrissey, Richard Dawkins, Rowan Atkinson, Theresa May,Sadiq Khan (!)Tommy Robinson, Nigel Farage, Jacob Rees-Mogg, Sarah Champion, Conservative Party

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago

Jeg har på et tidspunkt læst, at ordet islamofobi er opfundet og udbredt af det iranske præstestyre. Kan nogen be- eller afkræfte korrektheden at de skulle stå bag?