18
okt
Seneste opdatering: 18/10-18 kl. 2356
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

577 flere danskere, hele 8.937 flere ikke-vestlige indvandrere og efterkommere i 2017

Driftsikre Christian Marcussen har set nærmere på den demografiske udvikling herhjemme det seneste år, og det er skræmmende tal. Der er blevet 577 flere danskere (og 1.873 flere vesterlændinge), men hele 8.937 flere ikke-vestlige indvandrere og efterkommere. Fortsætter udviklingen diskuterer vi i praksis ikke om Danmark bliver islamisk, men hvornår det sker. De 577 danskere kan henføres til stigende levealder (færre fødte, men endnu færre døde), samt det faktum at 3. generationsindvandrere registreres som danskere. Selvom kurverne udlignes, vil islamiseringen fortsætte. Urias

Tidsubegrænset behandlingsdom til Politikens huspoet

I tilældet Politikens huspoet har lægen en svær differentialdiagnose at stille: Er det sindssyge eller islam, eller i værste fald begge dele? Det evige spørgsmål med ørkenprofetens efterkommere: Fængsel, dårekiste eller en øde ø.

Hvis huspoeten lever længe, – han er kun 23 ĂĄr – bliver han Danmark en meget meget dyr dreng, jeg har aldrig hørt, at islam kan kureres, og psykiatrien er stadig en videnskab med yderst begrænsede behandlingsmuligheder.

Måske vil den bedste terapi for alle parter være, at ordinere ham miljøforandring til det såkaldte Palæstina, kronisk behandling med automatisk receptfornyelse. De politikere, der har gjort ham til dansker, kunne ordineres psykiatrisk behandling ved samme lejlighed, hvis jeg da troede, der fandtes en kur imod dumme og farlige politikere.

Yahya Hassan idømt psykiatrisk behandling på ubestemt tid

Digteren Yahya Hassan idømmes psykiatrisk behandling efter 42 lovbrud.Foranstaltningen har ingen længstetid, afgør Retten i Aarhus. Dommen modtages, oplyser hans forsvarer, Michael Juul Eriksen.

Den 23-årige digter var anklaget for 42 lovovertrædelser fra vold og trusler til hærværk og brud på tilhold mod at opsøge en ekskæreste. Yahya Hassan erklærede sig ved retsmødets begyndelse skyldig.

– Det erkender jeg, sagde han med lav stemmeføring, da de 42 anklagepunkter blev læst op Ă©t for Ă©t. En retspsykiatrisk erklæring har fastslĂĄet, at digteren formentlig var sindssyg pĂĄ de tidspunkter, da forbrydelserne fandt sted. Her er dommen over Yahya Hassan, Yahya Hassan idømt psykiatrisk behandling pĂĄ ubestemt tid


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.