19
okt
Seneste opdatering: 19/10-18 kl. 1108
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Svensk multikultur har passeret sit Stalingrad

Richard Jomshof indledte sin tale torsdag med Wilhelm Mobergs ord fra Svensk Strävan i 1941. De kalder det ‘nationalisme’ derovre, men det er kun fordi den sunde, tempererede fædrelandskærlighed har været forbudt så længe. I Danmark var den det normale i årtier efter krigen. Derefter udvikler talen sig til en rasende brantale imod de ansvarlige politikere, der har ødelagt Sverige så voldsomt og så uopretteligt.

Det var den slags tale, medierne beskyttede parlamentarikerne imod i årtier, men nu er proppen af flasken, svensk multikultur har passeret sit Stalingrad, herfra er der kun tilbagetoget tilbage, hvor langt det end bliver. Man må frygte, det både bliver langt og blodigt, men man kan også håber, at når det endelig sit “Rigsdagen i Berlin,” og “Rigskancelliet i Wilhelmstraße,” vil ende med et retsopgør med de ansvarlige. Hvis man udenfor Sverige synes, retorikken er for meget, har man ikke forstået, hvor alvorlig situationen er ved at blive.

Philippe de Villiers: “Careful: Europe Will Fall Apart”

“Populism is the last refuge of those who do not want to die”

Jeg plejer at sige, at det tjener svenskerne til ære, at der trods alt ikke er flere nazister, end der er. De er voldsomt opreklamerede af journalistikken og politikken, – de tjener et formål – men de er næppe 20 000.

Det er virkelig ikke fordi politikerne ikke har gjort alt, for at skabe dem. Philippe de Villiers har i 30 år advaret om nationalismens genkomst og at ‘Europa ville falde fra hinanden, hvis man skabte et udemokratisk Europa uden grænser og uden national suverænitet. Og nu er det ved at være skabt.’ Philippe de Villiers har en lang politisk karriere, der startede i Chiracs regering. Nu er han desuden iværksætter og forfatter.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.