20
okt
Seneste opdatering: 21/10-18 kl. 1529
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Franskmænd flygter til Ungarn fra masseindvandring og islamisering

Forel√łbig er den opsigtsv√¶kkende dokumentar kun for dem, der forst√•r fransk, men jeg tror nok, jeg t√łr love en undertekstning. Jeg har i al fald adviseret overs√łs venner, der g√łr den slags, og en evt. undertekstet vil komme her p√• samme sted.

Det er en ret dramatisk historie om europ√¶ere, der s√łger sikkerhed og fred for navnlig islams vold og kriminalitet, den taler √•bent om. Her er tidligere milit√¶re og politifolk, der taler om at gribe til v√•ben og tilbageerobre deres land. Det burde skr√¶mme livet af enhver politiker, der er ansvarlig for den eskalerende misere. Der burde kunne laves en lignende film om svenskere, der er flygtet fra politikernes “samh√§llsbygge,” men man kender jo svenske journalister.

Dokumentaren blev vist p√• France 2 i forg√•rs den 18.9.¬†¬†French Flee To Hungary To Escape Effects of Mass Migration. Se ogs√•¬†Shocking study reveals 72 per cent of French youngster want to leave France¬†og¬†2016: Tyskere flygter fra ‘flygtninge’ til Ungarn

Gudrun Schyman i Politiken:

¬†“Det, der foreg√•r i Danmark, er uh√łrt skr√¶mmende”

I anledning af filmen om hende, har hun v√¶ret i K√łbenhavn. Jeg har plukket lidt af det dummeste i interviewet, det har virkelig ikke v√¶ret let at udelade noget.

Gudrun Schyman har v√¶ret kommunist hele sit liv, men p√• grund af ydre begivenheder, hun ikke har haft indflydelse p√•, har hun siden 1991 m√•tte kalde sig noget andet flere gange, og da hun blev fyret som partileder p√• grund af skattesvindel, nogen andet endnu engang. Hendes feminisme er bare endnu en pseudo-kommunisme, sidste fors√łg p√• en karrierevej, og heldigvis aldeles mislykket. Hun fik 0.4 procent af stemmerne i valget. For et s√• kendt navn som Schyman, er det en offentlig aflivning.

Det er m√¶rkeligt at h√łre ordet ‘k√¶rlighed’ i hendes mund, hun der er s√• sj√¶ldent utiltalende, benh√•rd, viderv√¶rdig populist. At Politiken holder mikrofon for hende, siger en del om, hvad¬† Politiken er blevet til efter Seidenfaden.

Listen over hendes skandaler er kilometerlang, og s√• udelader svenske medier gerne, da hun urinerede offentligt i en fuld Grand Biograf og kastede rundt med sine v√•de trusser. Schyman f√łler ingen skam.

De fleste nogenlunde sansede mennesker, synes at Sveriges udvikling er skr√¶mmende – volden, velf√¶rdstabet, svensk kaos skr√¶mmer i hele verden, men fra Schymans standpunkt –¬† den kommunistiske velhaveroverklasse p√• √ėsterlen – er virkelighedssynet ogs√• perverteret: ‘Danmark er skr√¶mmende.’

Der burde der v√¶re opr√łr p√• Danmark gader (over DR nedsk√¶ringer)

Lukkede gr√¶nser, parallelle retssystemer og public serviceindskr√¶nkninger. Hvor er opr√łret henne, Danmark? S√•dan sp√łrger Gudrun Schyman, stifter af Feministisk Initiativ.

¬ĽFor 15 √•r siden s√• vi jo p√• jer i Danmark som en moderne og √•ben skandinavisk stat. Det er I jo ikke l√¶ngere¬ę. Hvad er der sket? ¬ĽLukkede gr√¶nser. Tydelige markeringer p√• omr√•der, der g√łr, at folk ikke f√łler sig velkomne. Et parallelt retssystem, der vil give folk forskellige straffe, efter hvor de bor. Og nu jeres public service-indskr√¶nkninger. Det er jo ikke klogt! Der m√• v√¶re demonstrationer p√• gaderne?¬ę

Der er feminismen modsat. Den handler om at bryde med de patriarkalske forestillinger om normer og traditioner og om at v√¶re kritisk over for m√•den, man opdeler i samfundet i k√łn p√•. Lige nu handler det is√¶r ogs√• om m√•den, hvorp√• vi m√łder mennesker, der er p√• flugt. De er flygtet fra v√¶bnede konflikter og klimakatastrofer, som vores lande ogs√• har medvirket til at skabe. EU’s politik er kommet til at handle om, hvordan vi kan holde mennesker borte. Jeg tror, at man kommer til at se tilbage p√• denne periode som skammens tidsalder, n√•r historieb√łgerne skal skrives¬ę.

Hvorfor tror du, at Sverigedemokraterna har s√• stor tilslutning i forhold til jer? ¬ĽAf samme grund som man ser lignende partier vokse i Danmark, Norge, Tyskland, Frankrig og Italien. Det handler om, hvordan samfundet form√•r at give mennesker tryghed i en tid, der er s√• pr√¶get af forandring og automatisering. Midt i denne fremmedg√łrelse er der mange, der bliver utrygge og ikke f√łler, at de har en plads i samfundet. Det er der nogen partier, der udnytter og siger: Kom her, din plads er hos os!

¬ĽVi skal tale om k√¶rlighed, n√•r vi taler om politik. Det g√łr vi ved at anvende ord og kl√¶de politikken i ord, som skaber engagement og indsigt¬ę. K√¶rlighed i politik, er det ikke naivt? ¬ĽNej, det er vi n√łdt til for at bygge et samfund, der er fri for diskriminering i alle dets afskygninger, b√•de racisme, sexisme, homofobi og transfobi. P√• individniveau er det at tale om k√¶rlighed. P√• samfundsniveau hedder det solidaritet¬ę. Svensk feministisk partistifter taler om ‘skammens tidsalder’: Det, der foreg√•r i Danmark, er uh√łrt skr√¶mmende

Se også Åh, GUDrun. Ny dokumentarfilm om Gudrun Schyman


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.