21
okt
Seneste opdatering: 22/10-18 kl. 0044
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

EU’s form√•l er at opl√łse nationerne – migrationen dens bedste v√¶rkt√łj

EU’s form√•l er at eliminere Europas nationer og folk. Det har v√¶ret form√•let siden begyndelsen. Iagttag hvad de g√łr, ikke s√• meget hvad de siger. Det skulle skjules for os s√• l√¶nge, at det ville v√¶re for sent at melde sig ud.¬† Det er alt, hvad man beh√łver vide om EU. Brexit vil vise os, om det er for sent eller ej.

Uden et folk, intet demokrati, uden et demokrati, ingen folkelig vilje, der st√•r i vejen for de store pengestr√łmme og en totalit√¶r politikerklasse i Bryssel. Massemigrationen er revolution√¶r og superliberal. Det er h√łjtunet kapitalisme ikke helt ulig den kinesiske. N√•r EU taler om demokrati, er det hykleri og teater. EU er ikke et demokrati, det er globalismens¬† bureaukrati og totalit√¶rt.

Svenske, revolution√¶re ‘samfundsbyggere’ er n√•et l√¶ngst

Massemigrationen af illegale uden asylgrund, tjente EU’s form√•l. Vi havde ikke brug for deres arbejdskraft, og de flygtede ikke fra ‘krig og undertrykkelse.’ Ren l√łgn. Sverige er n√•et l√¶ngst af Kalergis vej, for svenske politikere er ‘samfundbyggere’ af kinesisk, revolution√¶rt tilsnit.

Danske EU venlige partier har f√•et en anelse kolde f√łdder, og er hidtil landet p√• at afskaffe Danmark i mindre dramatisk takt. De tr√¶der vande, mens de ser, om Bryssel eller Visegrad landene-Italien-√ėstrig vinder. Men Danmarks kurs er den samme, vi ankommer bare senere end Frankrig og Sverige. Danmarks eneste h√•b synes at v√¶re, at EU bryder sammen inden det har afskaffet den tusind√•rige nation, Danmark. Tro ikke, at L√łkke eller Frederiksen vil redde Danmark fra den sk√¶bne, EU har tilt√¶nkt det.¬†Richard Nikolaus Eijiro Coudenhove-Kalergi.

Anjem Choudhary standsmæssigt genhuset

I 197 Arlington Road i Cambden. Jeg fik lejlighed til at tage nogle fotos af ham i 2014 p√• Charlottenborg, da 24-Syv havde inviteret ham til at tale imod demokratiet ved ‘et humoristisk arrangement,’ hvor de tilmed til √¶re for ham havde undladt √łlsalg. √Öh, de unge p√• 40’s ulidelige lethed, alt er s√• sjovt i den ironiske generation. Morskaben var til at overskue. Jeg gik hurtigt p√• √łlbar, Andys Bar var det desv√¶rre ikke. Choudhary illustrere det problem, vi for√¶rer vores b√łrn: Han er f√łdt i England, han kan ikke sendes hjem.


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.