22
okt
Seneste opdatering: 22/10-18 kl. 1425
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Robert Spencer on government, law enforcement, and media denial of jihad activity

Vestens ledere er Ă©n stor apologi for islam. Hvorfor det? Naturligvis fordi, at de har prakket os islam pĂ„ uden at spĂžrge os, og hvis islam da er en voldelig herrefolksideologi, sĂ„ er de deraf fĂžlgende stridigheder deres skyld, og det mĂ„ det ikke vĂŠre. I al fald ikke fĂžr efter de er pensioneret, helst dĂžde. De pĂ„stĂ„r, det er for at beskytte en ‘sĂ„rbar minoritet,’ men den sĂ„rbare minoritet er dem selv.

Indvandringen mÄ for enhver pris ikke mislykkes

NĂ„r man ser, at 42 procent af de under 6-Ă„rige i Tyskland har indvandrerbaggrund, forstĂ„r man hvorfor projektet for enhver pris ikke mĂ„ vise sig mislykket. Om de sĂ„ skal smide os i fĂŠngsel. DesvĂŠrre – med islam i ligningen, kan det kun mislykkes. Ellers skulle islam for fĂžrste gang i 1400 Ă„r ikke ville tage den politiske magt og indfĂžre sharia, og det vil ikke ske, tĂžr man godt love. SĂ„ det er om for beslutningstagerne til den tilstundende katastrofe at pensionere sig lidt tjept.

Af ovennĂŠvnte grund mĂ„ Robert Spencer ikke indrejse i England, fordi han siger beviselige sandheder om islam, som at den har doktriner om vold imod ‘vantro.’ Masser, den har over hundreder opfordringer til mord, hvilket i grunden strider mod  vores Grundlov, ikke?

Kejserens nye klĂŠder

Tommy Robinson tilfĂŠlde er ligesom Spencers. Han har erhvervet en sĂŠrdeles skarp viden om islam, altsĂ„ er han nu farlig for Vesteuropas ledere, og mĂ„ derfor kaldes ‘hadefuld’ og kan smides i fĂŠngsel uden grund.

Dette er, hvad VesteuropÊiske  magthavere er degenereret til, men de er  Kejserens nye klÊder. De stÄr med rumpen bar, og de kan kun forsinke det Þjeblik, hvor alle opdager det.  De befinder sig i et kaplÞb med tiden. Robert Spencer LIVE at Reagan Ranch October Conference. (HÞr ogsÄ Q&A)

Gunnar Sandelin: De glömda BrÄ-filerna

De svenske magthavere klynger sig stadig til forklaringsmodellen, at indvandreres kriminalitet har socioÞkonomiske forklaringer. Dermed kan de skyde skylden for kriminaliteten pÄ svenskerne fremfor pÄ indvandrerne. Den svenske, offentlige virkelighed hviler altsÄ den lÞgn, at kultur er uden betydning. Almindelig svenskere ved godt, hvorfor de er havnet i en tsunami af indvandret, grov kriminalitet.

Ikke alle var enige, men Mauricio Rojas blev mobbet ud af landet, og Jan Ahlberg, davĂŠrende chef for ”Enheten för brottsutveckling,” gik heldigvis hen og dĂžde. Han skrev nemlig i 1996:

Det statistiska samband som rÄder mellan arbetslöshet och brottslighet kan sannolikt till stora delar sÀgas vara omvÀnt kausalt, dvs. man har svÄrare att fÄ arbete om man lever som kriminell. (Sid 23).

Generellt kan man sÀga att det finns en överensstÀmmelse mellan verkligheten baserad pÄ registrerad brottslighet, och vad svenska medborgare tror om olika gruppers brottslighet. Genomsnittligt tror svenska medborgare alltsÄ att samtliga grupper begÄr fler brott Àn svenskar, vilket överensstÀmmer med resultaten över registrerad brottslighet. Dessutom finns det, trots felbedömningar av vissa invandrargrupper, ett tydligt samband mellan vad man tror och den registrerade brottsligheten. (sid 67).

NĂ€r den liberale riksdagsmannen Mauricio Rojas i samband med den andra BrĂ„-rapporten (dĂ€r Jan Ahlbergs medverkan spelades ner) i december 2005 pĂ„ DN Debatt skrev att brottsligheten handlade om kulturarv, inte om svenskarnas rasism, tvingades han bort frĂ„n offentligheten. Centerns nĂ€ringsminister Maud Olofsson lade in sitt veto mot hans intrĂ€de i den borgerliga regeringen. – Se det hele De glömda BrĂ„-filerna

Se ogsĂ„ DEN DRAMATISKA DEMOGRAFISKA FÖRÄNDRINGEN FORTSÄTTER


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.