24
okt
Seneste opdatering: 25/10-18 kl. 0142
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Eric Zemmour behøver ikke mere end 27 sekunder, for at sige det væsentlige. Plapren er unødvendig. 24-Syv og P1 er unødvendig. Det er Flemming Madsens valgtale til kalkunerne, hvis I kan huske den. Den kommer på i morgen.

For de fransktalende er der flere klip fra udsendelsen her: « Nous n’avons plus d’immigration. Nous avons une invasion et une colonisation. Nous avons d’innombrables territoires qui ne sont plus en France ».

Allahu Akbar: Migrants storm Croation border

Several people were injured on Wednesday as migrants demanding to cross Bosnia’s northwestern border threw stones at Croatian police who responded by firing teargas and using batons to push them back. Hundreds of migrants broke through a Bosnian police cordon earlier on Wednesday and blocked the Maljevac border crossing, hoping to pressure neighboring Croatia to open its frontier and let them travel north.Reuters

Sverige er en nation pĂĄ drift

Patrick Engellau skriver om sine  landsmænd: “Detta är ett folk som aldrig upplevt nĂĄgot annat än lugn och ordning och gradvisa förbättringar i levnadsstandard och livskvalitet. Svenskarna har pĂĄ nĂĄgot vis inte kunnat föreställa sig att obehagliga saker skulle kunna hända dem. Men denna trygga och säkra inställning är nu pĂĄ väg att rubbas.”

Det er et folk, i hvis forestillingsverden, moder stat kun kan være en ven. Det har taget dem årtier at opdage, at det er slut. Den lille kommune Halmstad på 55.000 sjæle, skal nedskære 60. mio kroner på socialbudgettet på grund af invasionen fra den 3 verden, der som vi ved fra de politiske genier, er helt uundgåelig.

Man kan sætte dato på, hvornår velfærdssamfundet er væk. Hvis de havde fanget det i tide, ville de have vidst, hvor hul socialdemokraternes omsorg for velfærden i valgkampen var. Alle elsker velfærdssamfundet, men de stemmer på partier, der undergraver det.

Nu er det for sent at redde svensk velfærd, og SAP er nu et parti, der i længden agter at overleve på vælgerimport for at 28 procent ikke skal blive til 18. Ethvert bureaukrati tjener først og fremmest sig selv. Fanden tager de sidste, syge og hjemløse svenskere, og ikke mindst titusinder af volds- og voldtægtsofre.

Många svenska bedömare menar att det under det senaste året inträffat en stämningsförändring hos svenskarna. Detta är ett folk som aldrig upplevt något annat än lugn och ordning och gradvisa förbättringar i levnadsstandard och livskvalitet. Svenskarna har på något vis inte kunnat föreställa sig att obehagliga saker skulle kunna hända dem. Men denna trygga och säkra inställning är nu på väg att rubbas. När svenska folket iakttar den förvirring, oförmåga att lyssna samt brist på ledarskap som numera tycks karaktärisera de politiska beslutsfattarna börjar en ny sorts oro att slå rot i deras sinnen. En svensk iakttagare sa: ”Vi inser plötsligt är vi befinner oss i ett skepp som verkar sakna roder och befälhavare. Just nu ligger havet lugnt, men om det blir oväder kan det gå riktigt illa.”

Det ligger mycket i det. Det finns inget ledarskap i Sverige. Politikerna är förvirrade och svaga och i många fall alltför unga för att ha den nödvändiga erfarenheten och mognaden. Det finns inga tecken på att de politiska ledarna ens anar hur de kan ta sig an de växande problem som nu tycks skocka sig över nationen: skolan, invandringen, universiteten, de romska tiggarna, infrastrukturen, arbetslösheten och så vidare. Sverige är en nation på driv. NÄR DET SER ILLA UT ÄR DET I ALLMÄNHET ÄNNU SÄMRE.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.