24
okt
Seneste opdatering: 25/10-18 kl. 0129
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Glenn Beck interviewer Robert Spencer – et lynkursus i islam for politikere, som ikke vil hĂžre. “Vesten har mistet sin vilje til at leve.”

Her kunne vestlige politikere virkelig lĂŠre noget om islam pĂ„ bare fem kvarter – hvis de ville. Men de vil hellere bringe Vesten i stĂžrre og stĂžrre fare, der vil koste flere og flere menneskeliv, og forfĂžlge dem, der advarer dem i disse Ă„r. (Se f.eks. Tommy Robinson eller Lars Hedegaard). PĂ„ den mĂ„de minder denne periode om 30’erne, bare trukket noget lĂŠngere ud i tid.

De der advarede tidligt blev ikke hÞrt (Churchill, Nic. BlÊdel), eller fik lukket munden (Torgny Segerstedt.) Hvis man ikke forstÄr sin fjende, har man allerede tabt, og fjenden er islam (som er Koran og Muhammed), ikke den enkelte muslim, som kan mene alt muligt, som det kan koste dem hovedet, at sige hÞjt. Men der er kun én islam, som Erdogan rigtigt siger, og alle fire lovskoler er enige om det vÊsentlige: Islam er én bestemt ting.

Spencer mĂ„ vĂŠre en af de fĂ„ ikke-muslimer, der kan Koranen udenad. Han ved, hvad han taler om, derfor mĂ„ han nu ikke rejse ind i England, hvis politikere ligesom andre VesteuropĂŠiske, forsĂžger at forhindre en mur – sandheden – i at vĂŠlte ned over dem. De lever pĂ„ lĂ„nt tid, desvĂŠrre gĂžr hele Vesteuropa ogsĂ„. I 1400 Ă„r  har islam betydet krig. Det gĂžr det ogsĂ„ denne gang, stol pĂ„ det.

Robert Spencer er grÊsk-ortodoks kristen, hans bedsteforÊldre fik valget mellem at konvertere til islam eller forlade det Det Osmanniske Rige i 1918. De kunne ogsÄ have fÄet valget mellem at konvertere eller dÞ, som Koranen foreskriver. De var heldige. Interviewet blev publiceret i gÄr.

Ungarn – det forjĂŠttede land – med undertekster (del 1)

Tyskere flygtede til Ungarn fra ‘multikulturen’, nu gĂžr franskmĂŠnd

Forleden havde jeg den franske France 2 dokumentar, men da de fÊrreste forstÄr fransk, har jeg fÄet den undetekstet. Nu forligger fÞrste del oversat via Gates of Vienna:

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x