26
okt
Seneste opdatering: 27/10-18 kl. 1424
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Eric Zemmour har en lang journalistisk karriere. Hans familie kom til Frankrig under Algier-krigen. Han er jøde af berber-oprindelse, en familie af de 800 000 som islam smed ud af de nu islamiserede lande.

Han skrev i 2014 bogen “Det franske selvmord,” for den historiske logik tilsiger naturligvis, at islam også smider jøder og kristne ud af Frankrig og Vesteuropa, den dag muligheden tilbyder sig. Hvad har ændret sig i islam? Chancen var der  i 1356, hvem ved, om den ikke er inviteret tilbage?

Mig bekendt er der ikke indtruffet nogen islamisk reformation i 1400 år trods det, at EU og Folketinget synes at tro noget andet. Der har ikke været nogen Luther, og hvad værre er, historien viser og også, at det ‘fredelige flertal’ er irrelevant. Rabiate og politisk troende har som oftest drevet historien frem mod nye katastrofer. Politikere der tror, at sund fornuft hersker universelt, har ikke været noget bolværk imod det, tværtimod. Idealisme er en af hovedårsagerne til ulykker. Provinsialisme er en anden.

Svenske skolelærere kan ikke forsvare sig selv

Da jeg gik i skole, kunne vi få en på hovedet. I dag er det omvendt om meget værre. Forsvarsløse kvindelige lærere knivtrues i madammelandet, der ikke bare nægter at fortælle hele sandheden, men også nægter at forsvare sig. De er prisgivet.

Jeg ville nok alligevel foretrække 50 og 60 erne i den såkaldt ‘sorte skole.’ Alle vidste, hvad der var op og ned. Idag må enhver redde sig selv, så godt hen kan. I Danmark har vi endnu ikke et ord for ‘skyddsstopp’, men det skal nok komme efterhånden som livsfarlige politikere får opløst landet lidt mere.

Opløsningen er lige sådan udenfor skolen. Svensk børn må blive indendørs på grund af indvandrerchikane. Den fysiske magt er ved at overgå til andre interessenter. Den politiske vil følge efter om tyve år. Allerede i dag er der udenfor journalistkredse minimal interesse for de politikere, der nu slås om magten. De afskaffede Sverige, og nu afskaffer de sig selv. Ingen vil savne dem.

Freden er forbi, fremtiden er kaos. Det svenske ord er ‘kaoz’


Under en längre tid har två elever på Grindskolan (F–9) i Norrtälje varit hotfulla och våldsamma mot flera lärare på skolan. Situationen har varit så allvarlig att lärare har blivit sjukskrivna på grund av våldet.

– Det rör sig om fyra-fem lärare som har blivit drabbade av eleverna under en lång tid, samt flertalet vikarier. Det är ganska läskiga grejer som har hänt, säger Stellan Armandsson, huvudskyddsombud på Lärarnas Riksförbund i Norrtälje och lärare på Grindskolan.

För drygt en vecka sedan inträffade en allvarlig händelse i skolmatsalen där en av de hotfulla eleverna rusade fram mot en lärare med en matkniv.

– Som tur är hann en kollega hojta till och varna läraren som snabbt reagerade och värjde sig från situationen. Det blev mycket dramatiskt. Utifrån det lärarna har berättat, där det rör sig om en lång historia om hot och våld som flera pedagoger har blivit utsatta för, så valde jag att begära ett skyddsstopp, säger Stellan Armandsson.

Skyddsombud kan kräva att arbetsuppgifter omedelbart stoppas om de innebär allvarlig fara för liv eller hälsa, och då måste arbetsgivaren lyda det. Begäran om skyddsstoppet togs emot av skolledningen som beslutade att stänga av en av eleverna under en vecka. Skyddsstopp på skola efter knivhot mot lärare


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.