26
okt
Seneste opdatering: 27/10-18 kl. 1333
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Han lægger nu sag an mod blandt andre Sky News, Sunday Times og fængselsinspektøren på HMP Onley. Klik på video (foto) og sæt lyd på. Har du problemer, klik på dette link. Der er tale om, at Robinson kunne have en stor politisk fremtid, og der er også noget af en Lech Walesa skikkelse over ham.

Ligesom ham, vil han sikkert have en større indflydelse udenfor det almindelige, politiske liv. Han ville næppe kunne underordne sig, og han er også for rastløs til at spilde 40 år i et parlament uden at opnå noget videre, hvilket jo er den typiske, parlamentariske skæbne. Du kommer ind i den ene ende fuld af illusioner, og ud af den anden uden en eneste. Bevares, nogle stiller op i Deadline som om, de har stordåd at se tilbage på.

Bagtroppen – derrière garden

Man må altså håbe, at Robinson ikke går ind i politik. Politik er mere for folk, der i forvejen ikke påvirker noget som helst. Et Frankrig og et Sverige med kurs imod borgerkrig i dette århundrede, er allerede præget af et omfattende, politisk kontroltab. Der foregives en masse, men det er teatertorden til ære for naive journalister og vælgere. Robinsons idé er at være tyve-tredive år forud for sin tid, den passer ikke ind i et parlament og en debat, der er tyve år bagud. I parlamentet sidder bagtroppen, dem de langsommeste kunne blive enige om.

EU: “Normalisering af fascisme og nynazisme”

EU er ude på tynd og totalitær is igen med endnu to bindegale, værdiforvirrede udmeldinger. “Tolerancen for fascisme og nynazisme øger i Europa.” EXPO/Redox må være lykkelige for at have så magtfulde eftersnakkere.

Ingen kunne have fabrikeret nynazister på samlebånd som svenskernes fremmedpolitik, men det er ikke sket. Der er bare de 3-400 landlige personer med skrårem og faner. Det er netop derfor, at pressen blæser  NMR så stort op. Behovet for nynazister er umætteligt. Det er her, Breivik kommer ind i billedet. Han havde mange mangler, men han var nyttig alligevel, der skulle bare modelleres lidt mere på ham. Det klarede den venstreliberale presse.

Sverigedemokraterne er jo ifølge nogle ‘fascistiske,’ vi imødeser altså, at partiet forbydes. Så har vi ‘den islamiske fascisme.’ Nævnes ikke med et ord, men ‘lone wolf’ Breivik – gaven der bliver ved med at give til en tørstende venstrefløj – gør.

En stor majoritet, 355 ja mot 90 nej, av ledamöterna i Europaparlamentet röstade i dag torsdag för att EU-länderna bör förbjuda nyanazistiska och nyfascistiska organisationer. Ledamöterna är oroade över ”den ökande normaliseringen av fascism, rasism och främlingsfientlighet” och nämner morden på 77 unga och vuxna på norska ön Utøya 2011, mordet på den brittiska parlamentarikern Jo Cox 2016 och den italienska fascistattacken nyligen mot parlamentsledamoten Eleonora Forenza. EU-parlamentet uppmanar: Förbjud nyfascistiska organisationer.

Europadomstolen: “Ikke ytringsfrihed at fornærme profeten Muhammed”

Der kan være helt op til 124.000 andre profeter. Må man stadig fornærme dem i Neuropa, eller er det bare islamisk blasfemilov, EU vil indføre? Nu begynder det sårede og forhåbentlig døende EU at blive rigtig makabert.

The European Court of Human Rights (ECtHR) ruled Thursday that an Austrian woman’s criminal conviction and fine for her statements accusing the Prophet Muhammad of pedophilia did not breach her right to free speech.

The decision by a seven-judge panel came as an Austrian national identified as E.S. by the court, had held seminars on Islam in 2008 and 2009 for the far-right Freedom Party (FPO) where she discussed the prophet’s marriage to his wife Aisha, a child at the time, and implied that he was a pedophile. European Court of Human Rights: Insulting Muhammad not “free speech.” Europeiska Domstolen för Mänskliga Rättigheter kapitulerar inför islamismen. – Dommen: CASE OF E.S. v. AUSTRIA.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Mere for en sikkerheds skyld, hvis Disqus ikke kan lide min tekst, det sker jo!

Jamen, Muhammed var jo pædofil, ifgl. vestlige domstoles definitioner af dette begreb.
Og dertil bindegal, i vore dage var han blevet sendt under psykiatrisk behandling for sine “åbenbaringer” og snak med himmelske væsener.
Formodentlig var han blot en forvirret jøde, som legede “profet”, dem har der jo været en del af.