27
okt
Seneste opdatering: 27/10-18 kl. 1421
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Franskmænd flygter til Ungarn fra masseindvandring og islamisering 1 & 2

Nu foreligger France 2 dokumentaren Hongrie: la terre promise undertekstet af oversøiske venner. Det er en lidt langsommelig proces med hele 22 minutter.

Hvad der foreligger her, burde forurolige franske politikere voldsomt, men de lyder ikke sådan offentligt. Den afgåede indenrigsminister Gerard Collomb skal i nærvær af en journalist inden sin afgang have sagt: “Hvad jeg frygter mest, er at vi ved næste kommunalvalg får salafistiske borgmestre,” så vist er der uro, det må bare ikke siges højt.

France 2 er temmelig fordømmnende over for de medvirkende franskmænd, men de er ikke årsagen, de er symptomet på en situation, som politikere og medier har været fælles om at fremkalde. Når borgere bevæbner sig og bliver fordrevet fra deres eget land, er der noget rivende galt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.