29
okt
Seneste opdatering: 29/10-18 kl. 1105
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Overfaldet, knivstukket og forsøgt voldtaget af en afghaner – må ikke sige det højt

Michaela som optræder i programmet, er blevet overfaldet, knivstukket og forsøgt voldtaget af en afghaner, som hun kan udpege både med udseende og adresse. Politiet foretager sig ingenting.

Dette er svensk feminisme – et rent overklasse- og skrivebordsprojekt. Underklassens kvinder eksisterer ikke for den mediepolitiske klasse, og retsstaten er i praksis brudt sammen for dem. Expressen ville interviewe hende, hvis hun undlod at nævne, manden var afghaner. Sådan ser statslig damage-control ud udført af medier, der i fuld alvor kalder sig ‘uafhængige.’

Deje er en lille by 30 km nord for Karlstad (58.000 indbyggere, som Helsingør.) Bare i fredags blev tre kvinder voldtaget i byen indenfor nogle timer. Søndag endnu en. Det er mere end en epidemi, det er fri jagt på svenske kvinder. Over-Sverige har travlt med ‘normkritik,’ mens der anmeldes tyve voldtægter i Sverige om dagen.

Joakim Lamotte, selv venstrefløj og feminist, er nu så truet af ‘sine egne’ for at rapportere fra virkeligheden, at han har brug for al den støtte, han kan få. Støt ham her.

BBC: What Happened Last Night in Sweden?

Når jeg med 50 års erfaring med Sverige ser sådan en reportage, er det mest for at vurdere hvilket virkelighedsplan BBC er nået til. BBC er ikke aldeles uden faglig stolhed, men dette er alligevel en apologi for svensk multikultur.

Trump kan jo ikke sige noget sandt, og alt er ‘meget mere nuanceret og kompliceret, end han og kritikere påstår.’ Jeg er helt uenig. Hvad jeg har set ske med Sverige siden 1970, kan sagtens udtrykkes på ti linjer, men sandheden er for skræmmende for BBC og de medvirkende svenskere. At de har taget katastrofalt fejl, skal holdes som en hemmelighed lidt endnu. Radioholdet er i Malmø lige efter det tredobbelte bandedrab i juni 2018.

BBC The Documentary What Happened Last Night in Sweden? 28 minutter.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.