30
okt
Seneste opdatering: 30/10-18 kl. 0701
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Bogforum 27-10 2018

UNICEF: Sverige brister när det gäller lik­värdig­het i skolan

En af de svenske erstatningsreligioner efter den benhårde afkristning, er Jämlikhet (ligestilling) Politikere og medier slår på den med en nærmest marxistisk monotoni. Som så meget andet i svensk samfundsliv, er det rent teater.

Efter at have importeret et proletariat på over to millioner mennesker, ligger skolen og idealerne naturligvis også i ruiner. Overklassen hytter sine egne børn, og lader Fanden tage resten. Vold, pigtråd, skyderier.

Det er ret bemærkelsesværdigt, at en (endnu) velfærdsstat som Sverige, lykkes med at havne så langt nede på listen som nummer 25 ud af 38 lande. Politikerne foregiver, der findes løsninger. Det gør der ikke.

Universelt kontroltab

Sverige er ved at få klassekløfter som U.S.A. og flere  2. verdenslande. Det er svært at sluge for en nomenklatura, der i bund og grund er marxistisk, men man kan hævde, at det er deres marxisme, der har fremkaldt situationen, som Jordan Peterson illustrerer her.

Marxisme og multikultur har det til fælles, at de ikke fungerer  i den virkelige verden. Svenske politikere har været storabonnenter på begge dele. Følgelig observerer vi et land på vej ind i universelt kontroltab. Ikke én sektor går ram forbi. Tag f.eks. en togtur i Sverige.

Sverige hamnar långt ner på listan när det gäller likvärdigheten i skolan, och ligger sämst till av de nordiska länderna. Sverige hamnar även långt efter länder med sämre ekonomiska förutsättningar. Det visar en ny rapport från UNICEF som undersöker ojämlikheten i skolan i världens rika länder.

Totalt hamnar Sverige på plats 25 av 41 jäm­förda länder, strax ovan­för den tredje­del som pres­terar allra sämst. Rapporten pekar även på att ett lands ekonomi inte är en garanti för ökad lik­värdig­het. Sverige hamnar till exempel långt efter länder som Lettland och Litauen, där de ekono­miska förut­sätt­ningarna är sämre men där lik­värdig­heten i skol­systemet rankas högre.Sverige brister när det gäller lik­värdig­het i skolan.

Rapport PDF


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.